Oedema goes online!

Zaterdag 12 december 2020

Op 12 december organiseren we onze eerste webinarborstoedeem, lipoedeem en oedeem van de onderste ledematen: van preventie en evaluatie tot behandeling”

De beslissing is gevallen… Het symposium “Een patiënt met oedeem behandel je niet alleen” dat voorzien was te Antwerpen op 12 december 2020 wordt uitgesteld omwille van de gevolgen van Covid-19.  We nemen het zekere voor het onzekere en bieden dit concept aan op een later tijdstip (echter kunnen we nu nog niet meedelen wanneer gezien de onzekerheid omtrent covid-19).

Niet getreurd! We blijven niet stilzitten en organiseren diezelfde dag (12 december 2020) ter vervanging een online webinar. In deze online sessie van 2u brengen we een evidence based update over de evaluatie en behandeling van borstoedeem, lipoedeem en oedeem van de onderste ledematen (3 sprekers).

Was je reeds ingeschreven dan krijg je een persoonlijke mail met de mogelijkheden om deel te nemen aan de webinar of uit te schrijven. Tevens bevat deze mail de richtlijnen tot terugbetaling.

Programma 

9u – 11u

  • Lipoedeem (Mevr. Vickie Van Besien, UGent)
  • Beenlymfoedeem (Prof. Dr. Nele Devoogdt)
  • 2-lagige compressiesystemen voor de onderste ledematen (Prof. Dr. Nick Gebruers)
Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link tot en met 4 december 2020. 

Normale prijs= 40 euro
Studenten en Oedema-leden= 25 euro (Oedema-lid = Getuigschrift Oedeemtherapie behaald tijdens Interuniversitaire Permanente Vorming georganiseerd door Oedema) 

Gelieve bij registratie als student een kopie van uw studentenkaart te mailen naar lies.peeters@uantwerpen.be. 

Annulatie inschrijving mogelijk tot en met 12 november 2020. 

Doelgroep

Doelgroep

Gezondheidswerkers en studenten met interesse in lymfologie

 

PQK accreditatie aangevraagd

Programma