Side header image

Komida gets a makeover

komidaThe komida student restaurants got a thorough, sustainable makeover at the start of academic year 2018–2019. Extra seating has been added on all campuses, the layout, decoration and signage has a fresh new look, Campus Mutsaard now has its own restaurant with vegetarian and vegan options and the logo has also been updated.

Sitting by the plane trees

Komida has invested in a lot of extra seating: 72 seats at Campus Middelheim and 80 at Campus Drie Eiken, including a long, comfy bench and several high tables. At Campus Groenenborger, 74 new bar stools have been installed, resulting in a net increase of 50 seats.

The Stadscampus komida has 35 new seats, many of them at two new tables made of the plane trees that were felled to make way for the roadworks on Italiëlei.

A coffee bar with a story

coffee barThe coffee bar opening at Stadscampus in the hall below komida is called The Big C and was founded by a cancer survivor. Her aim is to reach out to people who have been touched by cancer in some way, to inspire them and let them enjoy delicious coffee with an organic label.

An actual barista, then, who students and staff can turn to for a nice cup of coffee every day, have a chat on a cosy couch and enjoy the delicious sweet treats made by Travant. Travant Bakery provides meaningful work for people who have many talents but few opportunities on the labour market. 

Komida@Mutsaard: vegetarian and vegan galore

Komida is starting a new branch: komida@Mutsaard. It will focus on vegetarian and vegan meals, a trend that is also seeping through to the other branches. It is another step forward on the sustainable path that komida has always taken. The range of plant-based products for commercial kitchens is growing and komida is one of the pioneers offering these products in their catering range.

The new restaurant opened its doors for the first time on 24 September 2018 and will be open daily from 9 a.m. to 3 p.m. 

New logo

The new logo will reflect sustainability even better than before. The old sign with its shadow has been replaced by an image with a leaf that reflects the sustainability of the komida project.