Dries Buytaert, alumniambassadeur UAntwerpen

Dries Buytaert, alumnus informatica en onze nieuwe alumniambassadeur, behoort al jaren tot de top in de ICT-wereld. Hij richtte Drupal op, open source software die onder meer aan de basis ligt van de officiële website van de Olympische Spelen.

“Een hele eer”, zegt Dries Buytaert over het ambassadeurschap. “Ik heb er niet lang over hoeven na te denken. Ik hoop dat ik (oud-)studenten kan warm maken voor het ondernemerschap en hen kan inspireren om groot te durven dromen.”

Hij volgt daarmee voormalig Ecover-topman en alumnus toegepaste economische wetenschappen Michaël Bremans op.

Lees Dries' interview in het Magazine

Mailadres: alumniambassadeur@uantwerpen.be

Dries Buytaert
     Dries Buytaert, ambassadeur alumni UAntwerpen

Vorige alumniambassadeurs

Vorige alumniambassadeurs

2014-2016 | Michaël Bremans
Voormalig Ecover-topman en alumnus toegepaste economische wetenschappen Michaël Bremans was de afgelopen twee academiejaren ambassadeur van alle alumni van onze universiteit. Lees het interview met Michaël Bremans in het Magazine van UAntwerpen

2012-2014 | Jan Leyers
Muzikant-televisiemaker Jan Leyers vervulde de rol van ambassadeur van de alumni van de Universiteit Antwerpen. Hij was het aanspreekpunt voor alle oud-studenten en probeerde bruggen te bouwen tussen hen en de universiteit. 

2010-2012 | Rudy Van Eysendeyk
In 2010 startte alumnus politieke en sociale wetenschappen Rudy Van Eysendeyk als eerste ambassadeur en boegbeeld van onze alumni.

Nieuws