Hall of fame

De alumni van de Universiteit Antwerpen zijn onze beste ambassadeurs. Tijdens hun studententijd aan onze universiteit, werden de fundamenten gelegd voor een levenslang partnership. Onze alumni, stuk voor stuk masterprofielen en doctorandi, zwermen uit over heel Vlaanderen en ver daarbuiten. Ze bekleden (top)posities in het brede maatschappelijke, sociaaleconomische, culturele en politieke veld. Wij zijn dan ook fier op al onze 60 000 oud-studenten.

De Universiteit Antwerpen telt onder haar alumni ook een aantal bekende gezichten: mensen met een politiek engagement, alumni actief op topniveau in het bedrijfsleven, alumni die een internationale carrière uitbouwen, maar ook auteurs, acteurs, journalisten, topsporters ... maken deel uit van onze community.