Alechia Golftornooi vrijdag 8 mei 2020 Ternesse: uitgesteld wegens Covid-19

Met veel plezier nodigt Alechia zijn leden uit op het 10de golftornooi: "Alechia Business Open Golf Event" op vrijdag 8 mei 2020. Dit exclusieve golfevent vindt plaats op de schitterende locatie van de Ternesse Golf en Country Club te Wommelgem.

Mis dit event niet en wil je weten wat je kan verwachten kijk dan even naar de sfeerbeelden van ons vorige tornooi op Ternesse:  Alechia Golftornooi Ternesse

Programma :

9.30u   Ontvangst spelers met koffie/thee/frisdrank en registratie

10.30u - 13.30u Afslag 18 holes: Texas Scramble met vier

19.00u Prijsuitreiking met receptie u aangeboden door Alechia en zijn sponsors.

20.00u Diner

22.00u Einde

De inschrijvingsprijs van €125 omvat de greenfee en het diner voor leden met een lidkaart 2020.  Zonder Alechia lidkaart betaal je €140. Leden van Ternesse betalen €75. Enkel deelnemen aan de receptie en het diner kost €70.

Wij vragen bij uw reservatie aan te geven of u vroeg of laat wenst te starten, de naam van uw homeclub (federaal nummer), handicap, e-mailadres alsook of u vis of vlees wenst als hoofdgerecht op het diner.  De golfers worden enkele dagen op voorhand op de hoogte gebracht van hun individuele starttijd.

Een plaats reserveren kan nu via de kalender van het Alechia Netwerk of met een email naar het secretarat (info@alechia.be).