Alumniweekend in Le Charme de la Semois 16-18 oktober 2020

Na het succes in 2019 keert Alechia terug naar de Ardennen in 2020 voor het gastronomisch alumniweekend in Le Charme de la Semois! Vanuit een prachtige en majestueuze woonstede in Alle-sur-Semois verwelkomen Dimitri en Jane Everard u in hun charmehotel met buitenzwembad en tuin, een gastronomisch restaurant en een brasserie die in het teken staat van het Orvalbier. Ons gastronomisch weekend baadt helemaal in de sfeer van "Het Land van de Valleien", die borg staat voor gastvrijheid en kwaliteit. Welkom daar waar de Semois en het bos op hun mooist zijn, daar waar het goed vertoeven is voor toeristen, wandelaars en levensgenieters.

Er is keuze uit twee arrangementen:
1. van vrijdagavond 16 tot zondag 18 oktober
2. van zaterdagavond 17 tot zondag 18 oktober

Programma:

Vrijdag:

- vanaf 17u     welkom met aperitief in de bar van het hotel (aangeboden door Alechia)
- 19.30u           viergangen diner met voorgerecht, hoofdgerecht, kaas en dessert  (incl. maar excl. dranken)

Zaterdag:

- 7.30u     Ontbijtbuffet (incl.)
-  9.30    met de auto naar Bouillon waar we de oudste vestiging van België van tijdens het feodale tijdperk bezoeken. Godfried van Bouillon, leider van de eerste kruistocht maakt het kasteel onsterfelijk!

- 12.00u    lunch

- 14.00u    met de auto naar het Landbouwmuseum in Rochehaut dat bestaat uit een scenografisch parcours van een twintalruimtes. Een bezoek dat in uw geheugen gegrift zal blijven!

- 16.00u     tijd voor een pintje

- 16.45u    met de auto terug naar alle-sur-semois

- 17.30u   voor de amateurs een korte wandeling in de buurt van het hotel

- 18.45u   aperitief
- 19.00u   culinair diner 

Zondag:

- 7.30u    Ontbijt met nadien check-out (incl.)

- 9.30u    Iedereen is er al honderden keren gepasseerd: het Euro Space Center in Transinne, maar heb je het al bezocht?   In september wordt het na een grondige opknapbeurt teruggeopend dus de ideale gelegenheid om eens een kijkje te nemen.

- 12.00u  lunch

- 14.00u   tijd om mooie wandeling te doen in de natuur voor de liefhebbers

Prijzen (*):
1. Van vrijdagavond t.e.m zondag €205 per persoon
2. Van zaterdagavond t.e/m. zondag €110 per persoon 

(*) Prijzen voor leden met Alechia lidkaart 2020 voor niet leden €25/p.p.extra, singles €30/p.nacht extra. De prijzen zijn deze van standaardkamers. Daarnaast zijn er nog superieur kamers, en suites mits supplement. Laat het secretariaat weten of je een upgrade wenst. Voor kinderen gelden ook speciale tarieven.

Meer informatie vind je in Alechia-Post van juni of kan je bekomen op ons secetariaat. Inschrijven kan via het netwerk of een email naar het secretariaat (info@alechia.be).

RESERVATIE:

Vermeld bij je inschrijving welke formule (vanaf vrijdag of zaterdag) je verkiest, voor hoeveel personen, en of er specials zijn (single, kinderen) waarmee rekening moet gehouden worden. Je inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van een storting van €50 per volwassen deelnemer op rekening van ALECHIA Events BE27 8601 0291 6473.

Meer informatie vind je in Alechia-Post van juni of kan je bekomen op ons secetariaat. Inschrijven kan via de website.