Man vs Machine

Zal de toepassing van nieuwe technologieën binnen de luchtvaart ons helpen om eindelijk het ‘zero-accidents’-doel te bereiken en welke obstakels bevinden er zich op de weg daar naar toe? Begrijpen we voldoende de menselijke factor in onze complexe socio-technische systemen? En vooral, is onze huidige definitie van veiligheid niet aan vervanging toe?

Een antwoord op deze en vele andere vragen kan je verwachten op 9 februari 2021, wanneer de Belgian Cockpit Association (BeCA) en uitgeverij Bitbook een avondvullend programma over de alsmaar toenemende graad van automatisering binnen de luchtvaart organiseren. Un(manned) CEO Filip Verhaeghe, journalist en auteur Tom Dieusart en captain Rudy Pont gaan met elkaar in debat en toetsen hun ideeën aan elkaar en het publiek. Een interactieve avond over de vaak dubbelzinnige relatie tussen mens en machine, over ‘menselijke fouten’ en de aansprakelijkheid van Artificiële Intelligentie.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan vandaag nog in!

Wanneer

Dinsdag 9 februari 2021

Timing

  • 18u30 - 19u00: Ontvangst
  • 19u00 - 21u30: Presentaties en debat
  • 21u30 - 22u30: Netwerkreceptie

Waar

Universiteit Antwerpen
Campus Middelheim
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen 

Opgelet!

Leden van ie-net (die geen lid zijn van DavingA), dienen zich in te schrijven via de ie-net inschrijvingsmodule om een correcte (goedkopere) prijs te betalen!

Contact

DavingA Campus Groenenborger
Groenenborgerlaan 171
2020 Antwerpen
Belgiƫ
davinga@uantwerpen.be