Concept

Op 1 juli zijn de examens voorbij, en studeert gelukkig ook dit jaar weer een nieuwe lichting industrieel ingenieurs af! Om gepast afscheid te nemen en onze afstuderende te verwelkomen bij de facultaire alumnivereniging DavingA, organiseren we in samenwerking met Ingenium en de faculteit een groot feest, gekend onder de naam ‘het afstudeerevent’.

Beginnen doen we in de namiddag met een voetbaltoernooi of ontspannen KUBB spelletjes. In verschillende duels, en aangemoedigd door jullie collega-studenten en docenten, nemen jullie het tegen andere studenten- en docententeams op in een poging om onze de mooie prijzenpot in de wacht te slepen. Na al dat sportieve volgt in de vooravond een lekkere BBQ. Afsluiten doen we met heroïsche verhalen van je favoriete prof, een verfrissende drankje en funky achtergrondmuziek.

Vanaf dit jaar zijn trouwens niet enkel de afstuderende ingenieurs welkom, maar ook de ingenieurs afgestudeerd tussen 2017 en 2021. Wij zijn alvast benieuwd wie de hoofdprijs van het voetbaltoernooi mee naar huis zal nemen!

Programma

  • 13u30 Welkom
  • 14u00 Start voetbalcompetitie & vrijblijvend KUBB
  • 18u00 BBQ

Locatie

Antwerp Cricket Centre
Floraliënlaan 99 
2020 Antwerpen

Doelpubliek

Young engineers' Celebration BBQ mikt op onze afstuderende masterstudenten, jong alumni (afstudeerjaar 2017 - 2021) en personeel verbonden aan de faculteit.

Deelnameprijs


De deelnameprijs bedraagt €10. Voor dit bedrag kan je onbeperkt genieten van onze BBQ, alsook van de bar. Wil je deelnemen? Schrijf jezelf dan in (!), en schrijf voor 27 juni het bedrag van €10 euro over op het rekeningnummer BE08 9734 2016 3113 met vermelding "Afstudeerevent Voornaam Naam".

What to expect?

Ontdek waarom je het afstudeerevent echt NIET mag missen!

Meer sfeerbeelden

*Indien u ongewenst op één van onze foto's te zien bent, kan u dit even laten weten op davinga@uantwerpen.be. Wij verwijderen dan zo spoedig mogelijk desbetreffende foto('s).