Een lekker stukje smeuïge kaas, glaasje wijn, knapperig brood en aangenaam gezelschap in een rustig kader. Wie heeft daar nu geen zin in? Op 23 oktober organiseerde DavingA voor het eerst een kaas- en wijnavond die erg gesmaakt werd door de aanwezigen.

De insteek is eenvoudig. Je bent al even afgestudeerd en elke keer je een ex-klasgenoot tegen het lijf loopt heb je dezelfde conversatie. "Wow, dat is lang geleden? Hoe gaat het met je? Eigenlijk heb ik nu niet zoveel tijd, maar we spreken binnenkort nog wel eens af." En alle goede bedoelingen ten spijt, dat "nog eens afspreken" komt er zelden van. Zonde, vinden wij bij DavingA, want zo'n reunie is niet alleen leuk het is vaak ook een nuttige netwerkopportuniteit.

Dus, zin om nog eens af te spreken zonder de hele organisatie op je schouders te nemen? Hou dan zeker onze kalender in het oog en deel een uitnodiging voor één van de volgende DavingA activiteiten. Tot snel!

Indien u zichtbaar bent op één van deze foto's en u zou liefst niet zichtbaar zijn op onze website, gelieve ons even een mailtje te sturen via davinga@uantwerpen.be