We leven in een wereld vol uitdagingen. BASF werkt al decennia mee aan oplossingen voor vandaag en morgen. Op onze site in Antwerpen maken we chemische producten voor onze klanten in diverse sectoren. Dankzij onze innovaties kan de hele productieketen duurzamer worden. 

Welke achtergrond je ook hebt, bij ons vind je verschillende carrièremogelijkheden en heel wat kansen om jezelf te ontplooien in een gezonde, hoogtechnologische, inspirerende en dynamische werkomgeving. Word jij deel van ons team?

Welke ingenieurs werken er bij BASF Antwerpen?

Op onze site werken ruim 3500 collega’s samen. Procesoperatoren, techniekers en ingenieurs zijn het talrijkst. Doordat we heel wat specialisten, ingenieurs- en onderhoudsdiensten in huis hebben, is het een ware speeltuin voor talenten in o.a. techniek en chemie.

We hebben jaarlijks een young graduates traject voor pas afgestudeerde burgerlijk ingenieurs Chemie, Energie en Werktuigkunde/Elektromechanica. 

 Maar andere geïnteresseerden vinden op onze website regelmatig boeiende vacatures voor ingenieurs (burgerlijk, industrieel) met of zonder ervaring. Aarzel niet om jezelf in enkele clicks kandidaat te stellen via onze website.

Moet ik Duits kunnen om bij BASF Antwerpen te werken?

Nee hoor, de voertaal bij internationale contacten evolueert steeds meer naar het Engels. Maar uiteraard vinden onze Duitstalige collega's het nog steeds sympathiek als je hen in het Duits kan aanspreken.

Kan ik op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures?

Je kan spontaan solliciteren op onze website, maar je kan jezelf er ook aanmelden voor een job-agent. Zo ontvang je een mailtje wanneer er een nieuwe functie online komt binnen jouw interessegebied.

Wil je meer weten over de BASF groep, ook internationaal?

Bekijk onze bedrijfswebsite. Hier vind je allerlei informatie over onze wereldwijde onderneming.