Starten bij Select Projects = de beste versie van jezelf worden

Ben je op zoek naar een job als ingenieur of technisch talent waar je kan bouwen aan een toekomst van onze klanten maar ook die van jezelf? Dan ben je bij Select Projects aan het juiste adres. Onze slagzin: de beste versie van jezelf worden én geven. En dat nemen we letterlijk. Door tal van opleidingen, kennisdelingen en ontwikkelingsplannen, zorgen we ervoor dat jouw project bij een van onze klanten in de Life Sciences of chemie slechts het startpunt van je groei is.

Jouw skills verder ontwikkelen

Bij Select Projects staan de “human capital developers” voor je klaar. Dag in, dag uit, zijn ze bezig om het menselijk kapitaal van Select Projects verder te ontwikkelen. Dat menselijk kapitaal, dat ben jij! Jouw talent is voor ons goud waard. Samen met jou stippelen we een ontwikkelingsplan uit, zetten we jouw doelen op scherp en stellen we een aantal opleidingen voor. Of je nu net gestart bent als ingenieur of al enkele jaren ervaring hebt, bij Select Projects kan jij de beste versie van jezelf worden.

Maar het hoeft niet altijd zo serieus. We houden ook van onze “share & shake” momenten: memorabele zomer- en nieuwjaarsfeesten, een hockeytoernooi of een drink met de collega’s op jouw project. Vraag het maar aan jouw peter of meter: de feestjes bij Select Projects zijn altijd top!

Kennis uitwisselen met ervaren experts

Als Select Projects-medewerker kom je in een team van ervaren experts terecht. Binnen jouw competence center zal je kunnen rekenen op een competence center lead en tal van collega’s die dezelfde passie voor hun vak delen als jij. Zo kan je steeds terugvallen op de vakkennis van Select Projects-collega’s. Of jouw expertise nu binnen QA/QC ligt, of eerder gaat richting validation, de collega’s binnen jouw competence center staan altijd klaar om mee te denken.

Projectwerk, hoe werkt dat?

Wie start bij Select Projects, krijgt een vast contract met tal van extralegale voordelen. Wist je dat we al twee jaar op rij Trends Gazelle zijn? We horen bij de sterkste groeiers in de regio. Je tekent dus voor een zekere toekomst bij een groeiend bedrijf.

Een vast contract betekent niet dat je voor altijd dezelfde job zal uitoefenen. Je bent projectmedewerker en gaat aan de slag bij onze klanten, gevestigde namen binnen Life Sciences & chemie. Een project kan drie maanden duren of verlengd worden tot zelfs vijf jaar. Loopt je project ten einde? Dan gaan we samen op zoek naar een vervolg. Als projectmedewerker kan je dus verschillende bedrijven ondersteunen en jouw talenten verder ontwikkelen.

Benieuwd op welk project je binnenkort kan starten? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Vind je niet wat je zoekt? Neem contact op met onze “Human Capital Developers” en zij gaan voor jou op zoek naar een geschikte opdracht.

Bedrijfsinformatie

De wereldwijde farmaceutische sector staat voor heel wat uitdagingen. De grote hoeveelheid aan nieuwe productontwikkelingen en de verhoogde druk op de prijzen vraagt om een hogere productiviteit. Nieuwe productie- en supply chain-modellen worden geïntroduceerd als resultaat van nieuwe technologieën. Daarnaast worden de regelgevingen steeds complexer.

Select Projects gaat deze uitdagingen aan bij haar klanten in Life Sciences, maar ondersteunt ook bedrijven in de (petro)chemie bij het voltooien van nieuwe projecten.

Select Projects heeft een uitgebreid team van ervaren specialisten ter beschikking. Experts die snel en flexibel inzetbaar zijn op verschillende projecten. Op die manier zijn we in staat om daadkrachtig te anticiperen op steeds veranderende eisen bij onze klanten. Of het nu binnen Life Sciences of petrochemie is. 

Onze Human Capital Developers staan voor je klaar! Hun focus? Jouw kapitaal, je kennis en kunde, verder ontwikkelen. Ze hebben interesse in wat je doet, wat je kan en vooral wie je bent. Samen met jou gaan ze aan de slag om een geschikt project te vinden.

Jij staat bij ons altijd centraal: van welk project je doet tot welke opleiding je volgt en wat we eten op het zomerfeest, er wordt naar jou geluisterd. Een praktische vraag? Bij ons staat de deur altijd open. Onze experts komen niets tekort.

Word je een Select Projects-consultant? Dan stippelen we samen een carrièreplan uit. Je bent onze werknemer en voert opdrachten uit bij klanten. Zo kan je van verschillende bedrijven proeven en je talenten zo divers mogelijk inzetten.

We zijn steeds op zoek naar: Process Engineers, Project Engineers, QA-profielen, laboranten en andere talenten binnen Life Science.