Online Vragenuurtje

Ondervind je problemen bij het opzoeken van informatie?, heb je vragen over bepaalde informatiebronnen?, weet je niet goed waar en/of hoe je boeken/tijdschriften kan opzoeken?, blijft het onduidelijk hoe je aan de full text van wetenschappelijke artikelen kan geraken?, ... dan is het online vragenuurtje misschien wel iets voor jou!

Op dinsdag 8 mei is de bibliotheek over de middag (12u30 - 13u30) online. Gebruik onderstaande deelnamelink om deel te nemen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Je kan even 'langs lopen' met je eigen vragen of luisteren naar de vragen van anderen. Denk eraan ergens rustig te gaan zitten (thuis of eender waar). Zowel beeld als audio verlopen via de PC, een telefoon is dus niet nodig.

Deelnamelink: https://eu.bbcollab.com/guest/cdee4f44839c4b43b729c2b711de6ab5

Wil je graag vooraf al je vra(a)g(en) naar ons doormailen, dan kan dat via de Helpdesk met vermelding van het onderwerp "Online vragenuurtje".

Individuele begeleiding

Het kan gebeuren dat je

  • extra uitleg nodig hebt om je zoekopdrachten goed uit te voeren.
  • niet goed weet hoe te beginnen aan een opdracht.
  • maar niet vindt wat je nodig hebt, of net veel te veel vindt.
  • geavanceerde functies van databanken wil gebruiken.

Het personeel aan de balie zal altijd proberen om je verder te helpen.

Daarnaast kan je ook een afspraak maken met een informatiespecialist. Stuur hiervoor je vraag naar de helpdesk van de bibliotheek. We nemen contact met je op.