Vacature jobstudent Stadscampus

De sollicitaties voor deze functie zijn afgesloten.

De bibliotheek op de Stadscampus zoekt voor de maand januari twee jobstudenten die zich gedurende drie weken ’s avonds kunnen vrijmaken.

• Bibliotheek Stadscampus
  • 7-24 januari
  • maandag tot en met donderdag (niet op vrijdag)
  • 20.45u - 23.15u
  • 1 jobstudent per avond (shiften in samenspraak te verdelen)

Omschrijving

Samen met een bewakingsagent zal je instaan voor de rust en orde in de bibliotheek tijdens de late openingsuren.

Samen met een bewakingsagent controleer je of alle gebruikers tegen sluitingstijd de bibliotheek hebben verlaten en help je de bibliotheek af te sluiten.

Na een korte opleiding zal je in staat zijn algemene informatievragen te beantwoorden en problemen met lockers en andere praktische zaken op te lossen.

Tijdens de late avonduren zal het niet mogelijk zijn boeken terug binnen te brengen of uit te lenen.

We nemen voor deze functie twee jobstudenten aan. De te werken dagen worden over deze twee studenten verdeeld. Bij ziekte of afwezigheid van de andere jobstudent kan je zonder problemen inspringen.

Profiel

We zoeken UAntwerpen studenten die vertrouwd zijn met de bibliotheek op de Stadscampus en die zich tijdens de avond kunnen vrijmaken.

Je straalt een zekere maturiteit uit, je bent sociaal, klantvriendelijk en hebt een grote verantwoordelijkheidszin.