Side header image

De make-over van komida

KomidaDe komida studentenrestaurants krijgen bij de start van het nieuwe academiejaar 2018 - 2019 een grondige en duurzame make-over. Op alle campussen komen er extra zitplaatsen bij. De inrichting, decoratie en bewegwijzering worden onder handen genomen. Campus Mutsaard krijgt een eigen restaurant met vegetarisch én veganistisch aanbod en tot slot kreeg ook het logo een update.

Zitplaatsen aan de platanen

Komida investeerde in een hoop extra zitplaatsen: 72 op Campus Middelheim en 80 op Campus Drie Eiken waaronder een gezellige, lange zitbank en enkele staanplaatsen. Op Campus Groenenborger komen er 74 nieuwe krukken, wat netto 50 extra zitplaatsen oplevert.

Op Stadscampus creëerde komida 35 nieuwe zitplaatsen, waarvan een groot deel aan twee nieuwe tafels, gemaakt van de platanen die moesten wijken voor de wegenwerken op de Italiëlei.

Op Campus Drie Eiken en de Stadscampus werd er bovendien ook gewerkt aan de opstelling van de (zelf)bedieningstogen. Dit moet de doorstroom en bewegingsruimte in zowel de free flows als de cafetaria op Campus Drie Eiken verbeteren. 

Een koffiebar met een verhaal

koffiebar the big cDe koffiebar die op Stadscampus in de hal onder komida komt, heet ‘the Big C’. De bezielster van dit project wil mensen die ‘geraakt’ zijn door kanker bereiken, inspireren en laten genieten van lekkere koffie, met biolabel. Een echte barista dus, bij onze komida op de Stadscampus, waar studenten en personeel dagelijks terecht kunnen voor een lekkere tas koffie, waar ze in de zeteltjes een babbeltje kunnen slaan en waar ze van de heerlijke zoete lekkernijen van Travant kunnen genieten. Bakkerij Travant organiseert zinvolle arbeid voor mensen met veel talenten, maar weinig kansen op de arbeidsmarkt. 

komida@Mutsaard: vegetarisch en veganistisch troef

Komida start met een nieuw restaurant, komida@Mutsaard. Daar ligt de focus op een vegetarisch en veganistisch aanbod. Dit aanbod sijpelt ook verder door naar de andere vestigingen. Het aanbod aan plantaardige producten voor grootkeukens groeit en komida is mee pionier om dit ook in de eigen grootkeukens aan te bieden.

Het nieuwe restaurant opent op 24 september 2018 en zal dagelijks open zijn van 9 tot 15 uur. 

Nieuw logo

In het vernieuwde logo komt duurzaamheid meer tot uiting. Het vroegere bordje met schaduw is nu vervangen door een bordje met blaadje, dat het duurzame project weerspiegelt. 

Nieuwskomida nieuwe stijl