Buddy activiteiten

11/10/2017 @ Zomaar een dak van 19h tot 21h. - Take off evening
Aan de hand van verschillende methodieken zal je vanavond kennismaken met andere deelnemers van het Buddy project. Na vanavond maak je een selectie van drie namen die jij zou zien zitten als Buddy.
Wij maken de daaropvolgende week de matches op basis van uw voorkeur!

18/10/2017 @ Zomaar een dak van 19h tot 21h. - Dinner
Voor iedereen die van koken, maar vooral van eten houdt. Vanavond wordt iedereen uitgenodigd om een lokale specialiteit te maken van zijn of haar eigen land. Het wordt dus een culturele culinaire uitwisseling!

8/11/2017 @ Zomaar een dak van 19h tot 21h. - Antwerp City challenge         
Vanavond organiseren we een stadsspel over heel Antwerpen. Ben je competitief aangelegd? Wil je jouw Buddy helpen bij zijn eerste woorden Nederlands? Of houd je wel eens van een uitdaging? Dan moet je er vanavond zeker bij zijn!  

22/11/2017 @ Zomaar een dak van 19h tot 21h - Music spectacle! 
Een muzikaal spektakel met (inter-) nationale songs! Een Vlaamse muzikant en twee lieftallige Vlaamse dames  hosten je doorheen de avond! Kom naar dit event als je houdt van spektakel, entertainment en muziek! Smeer eveneens je stembanden in, want tegen het einde van de avond ken je er een Vlaams liedje bij!

29/11/2017 @ Cartoon's - Buddy's at the movies!
Vanavond spreken we op locatie af in de Cartoon's. De gezelligste filmzaal van Antwerpen!
De film "Waiting for Giraffes" neemt je mee naar een zoo in Palestina, waar de thematiek van leven van mensen en dieren onder de oorlog vanuit een heel ander perspectief benaderd wordt.
Na de film volgt een nabespreking met de regisseur himself!