Inschrijving USOS startdag 2017 - zaterdag 18 november

De startdag is het begin van de voorbereiding op de exposure (inleefreis). Je krijgt informatie over de bestemmingen (Marokko en Nicaragua) en je volgt sessies over interculturaliteit en armoede. Na deze dag volgen nog bijeenkomsten. Je neemt nog deel aan de Vierdaagse tijdens de lesvrije week op 5-8 februari 2018 (Lokeren) en het vertrekkersweekend op 30 juni en 1 juli 2018 (Antwerpen). De gegevens van dit formulier houden we bij voor de komende weekends.

We spreken af om 9.00 in Zomaar Een Dak, Prinsstraat 32, 2000 Antwerpen. De dag duurt tot 21.00 uur 's avonds. Wij zorgen voor een lekker middag- en avondmaal (inbegrepen in de prijs).

Heb je nog vragen? Contacteer janus.verrelst@uantwerpen.be 

Ik schrijf me in voor de startdag van 18 november en betaal uiterlijk ten laatste dinsdag 14 november 10 euro op rekeningnummer BE30 7350 3215 7811 (USOS vzw) met mijn naam als vermelding (let op: geen betaling betekent geen inschrijving).

Voornaam * 
Achternaam * 
Richting * 
Jaar (bv. tweede bachelor) * 
E-mailadres *   
Gsm * 
Geboortejaar * 
Wij koken zelf op onze weekends en proberen dat zo duurzaam mogelijk te doen. Daarbij kunnen we rekening houden met een eventueel dieet. Vink aan wat voor jou van toepassing is (enkel indien je dit voor jezelf strikt nodig acht).

Korte motivatie voor deelname (max 5 zinnen) * Ik had eerder ervaring in het Zuiden * 


Ik heb interesse in * 
Mijn niveau Spaans * 

Mijn niveau Frans * 

Wie mogen we bereiken in geval van nood?
Geef naam en de band (bv. moeder) * 
GSM nummer * 

Hoe heb je USOS voor het eerst leren kennen? (bijvoorbeeld: aulaspeech, via een vriend, e-mail, …) * Bedankt voor jouw interesse en tot op de startdag!

Het USOS campusteam
*  Verplichte velden