Side header image

Wegenwerken op weg naar de campussen: een overzicht

De vele wegenwerken in en rond Antwerpen vragen om een overzicht. Is het overzicht nog niet volledig? Laat het ons weten via webredactie@uantwerpen.be 

Stadscampus en Campus Mutsaard

Tot midden 2018 raken werken aan de Noorderlijn vijf belangrijke verkeersaders in Antwerpen: de noordelijke Leien, de Londen-Amsterdamstraat, de Rijnkaai-Zuid, de Hardenvoortviaduct en de Noorderlaan. Ze zullen onvermijdelijk voor hinder zorgen. Alle info op www.noorderlijn.be.

Voor fietsers en voetgangers is er steeds een doorgang voorzien, maar consulteer het kaartje op de website van de Noorderlijn voor de handigste route.

Campus Drie Eiken

Sinds 13 november 2017 tot oktober 2018 zijn er wegenwerken ter hoogte van de Drie Eikenstraat. Er zijn omleidingen voorzien.

  • De werken aan de Drie Eikenstraat, tussen het kruispunt met de Prins Boudewijnlaan en de brug van de E19 zijn afgerond.  De Drie Eikenstraat kan opnieuw normaal gebruikt kunnen worden in beide richtingen.
  • Van 10 september tot 22 oktober 2018 is er geen verkeer mogelijk tussen de Doornstraat en het rondpunt in de richting van het UZA. In deze periode wordt een middenberm aangelegd ter hoogte van Revarte, om de verkeersveiligheid te verhogen. Het verkeer komende van de Doornstraat zal worden omgeleid, maar de omleiding loopt langs Campus Drie Eiken.