Geld voor je god? Boekvoorstelling en debat

Is de financiering van levensbeschouwingen nog wenselijk in een seculiere samenleving? Wat zijn de alternatieven?

Dinsdag 30 mei 2017

Stadscampus Universiteit Antwerpen - Aula R001 - Rodestraat 14

Boekvoorstelling & gespreksavond met Leni Franken, Brahim Laytouss, Michel Magits, Freddy Mortier en Mieke Van Hecke

• Onthaal vanaf 19.00 u.
  • Aanvang programma 19.30 u.
  • Drink en napraten (Agora Caffee) 22.00 u.

Info en inschrijvingen

Inkom: € 5 (studenten gratis), ter plaatse te betalen (drankje inbegrepen)

Inschrijvingen (verplicht) en info: Nationaal secretariaat Humanistisch-Vrijzinnige

Vereniging (HVV), Pottenbrug 4, 2000 Antwerpen, secretariaat@h-vv.be , T 03 233 70 32

Boekverkoop

Het boek van Leni Franken Geld voor je god? kan ter plaatse worden aangekocht.

Met dank aan Uitgeverij UPA (University Press Antwerp, een imprint van Uitgeverij ASP, www.aspeditions.be).

Een initiatief van de Vrijzinnige Dienst Universiteit Antwerpen, de Humanistisch-Vrijzinnige Vereniging (HVV), Vrijzinnig Antwerpen, het Centrum Pieter Gillis (CPG), de Pastorale Dienst Universiteit Antwerpen, Uitgeverij ASP.