vrijdag 26 maart 2021 (13.30 - 17.30 uur)
Stadscampus of online

Ik schrijf in

Neutraal blijven, onpartijdig zijn, gelijk verdeelde aandacht en zorg: dit zijn basisvereisten voor een succesvolle bemiddeling.
Deze opdracht lijkt eenvoudig  maar houdt  talrijke valkuilen in.

Paul Heyvaert (erkend bemiddelaar) licht dit onderwerp toe vanuit theorie én praktijk en reikt bemiddelaars tools aan om die onpartijdigheid in hun bemiddelingspraktijk te  integreren. De oefeningen en de  cases komen vanuit de  praktijk van de familiale (gerechtelijke) bemiddeling.

Locatie

UAntwerpen
Stadscampus
Aula nog te bepalen
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 165. Bij deelname aan bijkomende sessies binnen het Nexus-nascholingsprogramma, academiejaar 20/21, betaalt u € 150/sessie. Deze prijs omvat deelname aan de nascholing en de digitale documentatie.

Inschrijven

Uitsluitend elektronisch via deze webpagina.

Elke inschrijving is bindend en kan niet worden geannuleerd. Vervanging door een collega kan mits een eenvoudige schriftelijke mededeling aan de organisatoren.

Het inschrijvingsgeld wordt binnen de 30 dagen na ontvangst van de debetnota betaald op KBC rekeningnummer BE69 7350 1176 5478 van Nexus, CST-UAntwerpen, Venusstraat 23, 2000 Antwerpen.

De vermelde prijzen zijn prijzen exclusief BTW, omdat Nexus in de huidige stand van de wetgeving een niet-belastingplichtige rechtspersoon is. Hierin kan de wetgever verandering brengen en Nexus behoudt zich dan ook het recht voor deze BTW door te rekenen ingeval de wetgever hiertoe beslist.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenning

  • OVB: 4 standaardpunten
  • NKN: 3.5 uren
  • FBC: 4 uren (in aanvraag).

Doelgroep

Advocaten, magistraten, notarissen, rechtspractici, juristen en welzijnswerkers die professioneel met bemiddeling bezig zijn.