Ik schrijf in

​Neutraal blijven, onafhankelijk en onpartijdig zijn, de aandacht en zorg gelijk verdelen over betrokkenen: dit zijn de basisvereisten voor een succesvolle bemiddeling. Deze houding lijkt evident en eenvoudig, tegelijk zijn er talrijke valkuilen zeker voor professionals die gewoon zijn om met één partij te werken. Deze permanente vorming belicht het concept neutraliteit toe vanuit de theorie én praktijk. Bemiddelaars krijgen tools aangereikt om die onpartijdigheid in hun bemiddelingspraktijk (beter) te integreren.

Docent

Paul Heyvaert (erkend bemiddelaar)

Locatie

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Lokaal S.R.112
Rodestraat 14 of Lange Winkelstraat 9 - 13
2000 Antwerpen

Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 165. Bij deelname aan bijkomende sessies binnen het Nexus-programma van de permanente vorming bemiddeling, academiejaar 21/22 (exclusief de sessie 'inspiratiecafé', 13.10.2021), geniet u van een korting van € 15/sessie. De prijs van deze sessie omvat deelname aan de opleiding en de digitale documentatie.

Inschrijven

Uitsluitend elektronisch via deze webpagina.

Elke inschrijving is bindend en kan niet worden geannuleerd. Vervanging door een collega kan mits een eenvoudige schriftelijke mededeling aan de organisatoren.

Het inschrijvingsgeld wordt binnen de 30 dagen na ontvangst van de debetnota betaald op KBC rekeningnummer BE69 7350 1176 5478 van Nexus, CST-UAntwerpen, Venusstraat 23, 2000 Antwerpen.

De vermelde prijzen zijn prijzen exclusief BTW, omdat Nexus in de huidige stand van de wetgeving een niet-belastingplichtige rechtspersoon is. Hierin kan de wetgever verandering brengen en Nexus behoudt zich dan ook het recht voor deze BTW door te rekenen ingeval de wetgever hiertoe beslist.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

  • Erkenning ontvangen:
    FBC, OVB, NKN, IBJ.
  • Erkenning in aanvraag:
    IGO.

Een aanwezigheidsattest wordt digitaal bezorgd na afloop van de opleiding.

Doelgroep

Advocaten, magistraten, notarissen, rechtspractici, juristen en welzijnswerkers die professioneel met bemiddeling bezig zijn.