Programma​

Locatie

Universiteit Antwerpen​
Stadscampus
Aula: zie programma
Prinssstraat 13
2000 Antwerpen

Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 135. Vanaf een tweede inschrijving binnen het Nexus-jaarprogramma 21/22 (vijf studieavonden en vier workshops) betaalt u € 120. Voor stagiair-advocaten geldt een tarief van € 100.  De deelnameprijs omvat deelname aan de workshop, de digitale documentatie en een koffiepauze.

Inschrijven

Uitsluitend elektronisch via deze webpagina.

Elke inschrijving is bindend en kan niet worden geannuleerd. Vervanging door een collega kan mits een eenvoudige schriftelijke mededeling aan de organisatoren.

Het inschrijvingsgeld wordt binnen de 30 dagen na ontvangst van de debetnota betaald op KBC rekeningnummer BE69 7350 1176 5478 van Nexus, CST-UAntwerpen, Venusstraat 23, 2000 Antwerpen.

De vermelde prijzen zijn prijzen exclusief btw, omdat Nexus in de huidige stand van de wetgeving een niet-belastingplichtige rechtspersoon is. Hierin kan de wetgever verandering brengen en Nexus behoudt zich dan ook het recht voor deze btw door te rekenen ingeval de wetgever hiertoe beslist.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

Een aanwezigheidsattest wordt digitaal bezorgd na afloop van de workshop.

Erkenning ontvangen:

  • OVB: 3 standaardpunten/workshop
  • IBJ: 3 punten voortgezette opleiding/workshop
  • NKN: 3 uren/workshop
  • FBC: 3 uren (workshop 1)

Erkenning in aanvraag: 

  • IGO.

Doelgroep

Advocaten, (erkende) bemiddelaars, magistraten, notarissen, bedrijfsjuristen, gerechtsdeurwaarders en alle rechtspractici.