Ik schrijf in

Het bereikte akkoord van scheidende partijen in een juridisch rechtsgeldige en uitvoerbare EOT-overeenkomst gieten is een delicate en secure aangelegenheid. Er zijn de informatieverplichtingen en fiscale valkuilen, tegelijk zorgt warrig of dubbelzinnig woordgebruik vaak voor moeilijkheden bij de uitvoering. Correct geformuleerde clausules in een gestructureerde vorm zijn de leidraad voor partijen om hun familiaalrechtelijke noden en hun vermogensrechtelijke en fiscaalrechtelijke belangen als dusdanig te regelen dat achteraf geen nieuwe discussies en procedures ontstaan. De sprekers wijzen in deze praktische en interactieve workshop op de tips en tricks, de do’s and dont’s die komen kijken bij het opmaken van een coherente en uitvoerbare overeenkomst, vaak aan de hand van modelclausules.

Sprekers:

  • Steven Brouwers (advocaat balie provincie Antwerpen en erkend bemiddelaar)
  • Aileen Reniers (notaris te Asse)

Locatie

Online.

Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 135. Vanaf een tweede inschrijving binnen het Nexus jaarprogramma (vijf studieavonden en vier workshops) betaalt u € 120. Deze prijs omvat online deelname aan de workshop en de digitale documentatie.

Inschrijven

Uitsluitend elektronisch via deze webpagina.

Elke inschrijving is bindend en kan niet worden geannuleerd. Vervanging door een collega kan mits een eenvoudige schriftelijke mededeling aan de organisatoren.

Het inschrijvingsgeld wordt binnen de 30 dagen na ontvangst van de debetnota betaald op KBC rekeningnummer BE69 7350 1176 5478 van Nexus, CST-UAntwerpen, Venusstraat 23, 2000 Antwerpen.

De vermelde prijzen zijn prijzen exclusief btw, omdat Nexus in de huidige stand van de wetgeving een niet-belastingplichtige rechtspersoon is. Hierin kan de wetgever verandering brengen en Nexus behoudt zich dan ook het recht voor deze btw door te rekenen ingeval de wetgever hiertoe beslist.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De aanvraag van de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

Een aanwezigheidsattest wordt digitaal bezorgd na afloop van de workshop.

Erkenning ontvangen:

  • OVB: 3 standaardpunten.  
  • NKN: 3 uren.

Erkenning in aanvraag:

  • IGO, IBJ, FBC.

Doelgroep

Advocaten, (erkende) bemiddelaars, magistraten, notarissen, bedrijfsjuristen, gerechtsdeurwaarders en alle rechtspractici.