vrijdag 11 december 2020 (14.00 - 17.00 uur)
Stadscampus of online

Ik schrijf in

Programma

Sinds de inwerkingtreding van deze Europese wetgeving in België en de implementatie ervan in het bedrijfsleven rezen er ettelijke vragen. Hoe omgaan met datalekken, wat is de rol van de DPO (en waar liggen zijn beperkingen), wat met vragen van burgers, hoe zit het met privacy by design enz.

Deze workshop wil een aantal principes in herinnering brengen om daarna volledig toe te spitsen op de praktische toepassing van de GDPR binnen het ondernemingsleven.

Spreker

  • Patrick Van Eecke (hoofddocent UAntwerpen, advocaat balie Brussel)

​Voorzitter

  • Esther van Zimmeren (hoofddocent UAntwerpen)

Locatie

UAntwerpen
Stadscampus
Aula R.014  of online
Rodestraat 14
2000 Antwerpen

Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 130. Vanaf een tweede inschrijving binnen het Nexus-jaarprogramma (studieavonden en workshops) betaalt u € 115. Voor stagiair-advocaten geldt een tarief van € 100. Deze prijs omvat deelname aan de workshop en de digitale documentatie.

Inschrijven

Uitsluitend elektronisch via deze webpagina.

Elke inschrijving is bindend en kan niet worden geannuleerd. Vervanging door een collega kan mits een eenvoudige schriftelijke mededeling aan de organisatoren.

Het inschrijvingsgeld wordt binnen de 30 dagen na ontvangst van de debetnota betaald op KBC rekeningnummer BE69 7350 1176 5478 van Nexus, CST-UAntwerpen, Venusstraat 23, 2000 Antwerpen.

De vermelde prijzen zijn prijzen exclusief BTW, omdat Nexus in de huidige stand van de wetgeving een niet-belastingplichtige rechtspersoon is. Hierin kan de wetgever verandering brengen en Nexus behoudt zich dan ook het recht voor deze BTW door te rekenen ingeval de wetgever hiertoe beslist.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

Een aanwezigheidsattest wordt digitaal bezorgd, na afloop van de workshop.

  • OVB: 3 standaardpunten
  • NKN: 3 uren opleiding
  • IGO erkende deze studieavond bij effectieve aanwezigheid
  • IBJ: in aanvraag
  • IAB: in aanvraag
  • SAM-TES: in aanvraag.

Doelgroep

Advocaten, magistraten, notarissen, bedrijfsjuristen, gerechtsdeurwaarders en alle rechtspractici.