Opendeurdag (12/06/2019, 14-20u)

Opendeurdag in het Studiecentrum Antwerpen

Wil je verder studeren? Je kennis verdiepen of opnieuw studeren? Kom dan langs tijdens de opendeurdag in de Vlaamse studiecentra van de Open Universiteit. We nodigen je graag uit in het Studiecentrum Antwerpen op woensdag 12 juni 2019 van 14 tot 20 uur.

Studeren aan de Open Universiteit (OU) betekent dat je zelf grotendeels de regie van jouw studie in handen hebt. De OU biedt afstandsonderwijs aan waarbij je optimaal kan gebruikmaken van online ondersteuning. Hierdoor kan je studeren van thuis uit en kan je ook deelnemen aan bijeenkomsten. Je studeert zoveel mogelijk in eigen tempo zodat je werk of andere bezigheden kan combineren.

De opleidingen zijn opgebouwd uit cursussen. Een gedeelte van de cursussen wordt volgens een vast rooster aangeboden, een ander deel kan vrij bestudeerd worden. Het bestuderen van afzonderlijke cursussen kan ook. Afhankelijk van jouw wensen, motivering en mogelijkheden bepaal jij wat de OU voor jou kan betekenen. Neem alvast een kijkje in het uitgebreide studieaanbod.

De open avond is het ideale moment om meer informatie in te winnen. In het studiecentrum kan je ook een kijkje nemen in de cursussen en wij geven graag een antwoord op jouw vragen!

Praktische informatie:

  • Wanneer: 12/06/2019, 14u-20u
  • Waar: Studiecentrum Antwerpen - Blindestraat 14, 2000 Antwerpen
  • Schrijf je in via info-ou@uantwerpen.be