Zoete zonde zonder zorgen

Plaats van afspraak

Gitschotelei, Deurne

Programma

Gezond zondigen … Too good to be true? Een goede reden om in te schrijven voor deze workshop!

We maken citroencake, blauwe bessentaart en abrikozenballetjes.
Elke deelnemer krijgt 4 (eenpersoons)taartjes, balletjes en cakejes mee naar huis, samen met de recepten.
Een drankje ter plaatse wordt voorzien.

Ook de gezondheidsvoordelen van de vegan, gluten-, soya-, en geraffineerde suikervrij(e) gebakjes worden toegelicht.

Veganisten, alleseters, zoetekauwen: schrijf u als de bliksem in, de plaatsen zijn beperkt!

Enkele praktische richtlijnen:

• maximum zes personen/workshop, dit aantal kan uitgebreid worden mocht de situatie het toelaten
  • het dragen van een mondmasker is verplicht gedurende de volledige workshop.

Leden: 30 EUR*
Niet-Leden: 35 EUR*

*alle ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs

Inschrijven

Reinhilde Tulkens
reinhilde.tulkens@uantwerpen.be

Betalen

Betalen van uw inschrijving door overschrijving van het verschuldigd bedrag op rekeningnummer:

IBAN:BE45 7350 0853 6489
BIC: KREDBEBB
Personeelsvereniging Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Venusstraat 23 - S.V.091
2000 Antwerpen

met vermelding van naam, datum activiteit, aantal leden/niet-leden.

Corona update, opgelet!
Uw betaling dient pas uitgevoerd op vraag van de organisator, en dit ten laatste 14 dagen vóór aanvang van de activiteit.

Zoete zonde zonder zorgen

donderdag 15 oktober 2020
18.30-21.00 uur

Plaats van afspraak

Gitschotelei, Deurne

Programma

We maken citroencake, blauwe bessentaart en abrikozenballetjes.
Een drankje ter plaatse wordt voorzien.

Leden: 30 EUR*
Niet-Leden: 35 EUR*

*alle ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs

Inschrijven

Deze workshop is volzet, indien u wenst nemen we uw gegevens op in de wachtlijst:
Reinhilde Tulkens
reinhilde.tulkens@uantwerpen.be

Betalen

IBAN:BE45 7350 0853 6489
BIC: KREDBEBB
Personeelsvereniging Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Venusstraat 23 - S.V.091
2000 Antwerpen

met vermelding van naam, datum activiteit, aantal leden/niet-leden.

Corona update, opgelet!