Gezichtsmasker en bodyscrub met kruiden

zondag 25 oktober 2020
14.00-16.00 uur

Plaats van afspraak

Zomaar een dak
Prinsstraat 32
2000 Antwerpen

Programma

Uw huid ... eenvoudig, maar ook complex, uniek, maar ook tricky ... Zij beschermt u van kop tot teen, uw hele leven lang. Hoog tijd om uw huid op haar beurt eens goed te verzorgen! We kennen alle stappen, maar niet iedereen doet het op de juiste manier ... of met de juiste producten.

Tijdens deze praktische workshop maakt u kennis met diverse algemene ingrediënten & verrassende recepten. Heeft u (vaak) last van schilferende huid? Of vloekt u bij het zien van weer een rode pukkel? Met enkele dagdagelijkse ingrediënten en medicinale planten maakt u zelf uw eigen gezichtsmasker. En nog leuker ... probeer uw brouwsel meteen uit!

Even minder tijd of niet de juiste ingrediënten om een gezichtsmasker te maken? Dan is er nog de gezichtsscrub! We vertrekken van een basisrecept met boordevol natuurlijke ingrediënten (plantaardige olie, kruiden, etherische olie...). Kies uw eigen textuur, structuur, kleur, geur ...

We maken een gezichtsmasker en plantaardige bodyscrub. Om te beginnen wordt een uitleg gegeven over medicinale planten, de algemene ingrediënten en de receptuur. Voor we effectief van start gaan, wordt aan de hand van een vragenlijst het huidtype bepaald. Met de opgedane kennis maken we dan onze persoonlijke producten.

Praktische richtlijnen

Elke deelnemer brengt een spiegel, wasbakje/kommetje, washandje, kleine handdoek voor het gezichtsmasker mee.

Leden: 12 EUR*
Niet-Leden: 15 EUR*

*syllabus is inbegrepen in de prijs

Rosianne Bovendaerde
rosianne.bovendaerde@uantwerpen.be

Betalen

Betalen van uw inschrijving door overschrijving van het verschuldigd bedrag op rekeningnummer:

IBAN:BE45 7350 0853 6489
BIC: KREDBEBB
Personeelsvereniging Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Venusstraat 23 - S.V.091
2000 Antwerpen

met vermelding van naam, datum activiteit, aantal leden/niet-leden.

Corona update, opgelet!
Uw betaling dient pas uitgevoerd op vraag van de organisator, en dit ten laatste 14 dagen vóór aanvang van de activiteit.