Sinds de jaarlijkse verkiezingen voor de studentenvertegenwoordigers in mei verkoos de Algemene Vergadering van de Studentenraad haar Bureau. Het Bureau vormt het dagelijks bestuur van de Studentenraad en staat in voor de voorbereiding en opvolging van de Algemene Vergaderingen. Deze Bureauleden dragen een grote verantwoordelijkheid en werken nauw samen met de beleidsmakers van onze universiteit.

Voel je je aangesproken? We zijn nog op zoek naar twee bureauleden die ons team komen vervolledigen:

• Ben jij een krak in het maken van origineel beeldmateriaal? Denk je graag na over hoe we onze bezigheden kunnen communiceren naar de gehele studentenpopulatie? En weet jij precies hoe je onze sociale media een boost kan geven? Dan ben jij misschien wel de coördinator communicatie die we zoeken!

• Wil jij bijdragen tot een sterke vertegenwoordiging van de UAntwerpen student op het Vlaamse toneel? Ondersteun je graag onze voorzitter en coördinatoren in externe vergaderingen? En fungeer jij graag als aanspreekpunt voor instellingsoverschrijdende dossiers? Dan heb jij wellicht interesse om onze coördinator externe relaties te worden!

Meer info over deze mandaten vind je in de functieprofielen als je doorklikt links. Bureauleden die met succes een bestuursjaar hebben afgerond, ontvangen naast heel wat ervaring in een academische werkomgeving, een uitgebouwd netwerk en een aantal interessante competenties een attest voor hun bestuursmandaat dat persoonlijk ondertekend wordt door de rector. Alle studenten die nog een volledig jaar aan de UAntwerpen studeren en niet op uitwisseling gaan, kunnen kandideren.

Ben jij klaar voor de uitdaging? Stuur dan ten laatste op vrijdag 18 september om 23u59 je CV en motivatiebrief naar studentenraad@uantwerpen.be. Het huidige Bureau maakt uit de binnengekomen kandidaturen op basis van hun CV en motivatiebrief een preselectie. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd op de Algemene Vergadering van donderdag 24 september om 18u30. Op deze vergadering zal de vergadering je een aantal vragen voorleggen waarmee je je kandidatuur kan verdedigen. Op diezelfde vergadering wordt het resultaat bekendgemaakt.

Meer info over de structuur en werking van de Studentenraad vind je op onze website. Nog vragen? Of wens je graag een gesprek voor meer informatie voor 24 augustus? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of via onze Facebookpagina.

Wij kijken alvast uit naar je kandidatuur!

Studentenvertegenwoordiging is voor iedereen! We vinden jouw talent belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. We zijn ervan overtugid dat een diverse studentenparticipatie leidt tot een inclusiever en kwaliteitsvoller hoger onderwijs. Aarzel dus niet en stel je kandidaat om de UAntwerpen naar een hoger niveau te tillen!