Heb je problemen waarvan je graag hebt dat studentenvertegenwoordigers deze verder opvolgen? Neem dan zeker een kijkje in het stuveroverzicht om te zien welke studentenvertegenwoordiger het best geschikt is voor jou probleem. Indien het niet duidelijk is wie je best contacteert, kan je altijd een mailtje sturen naar studentenraad@uantwerpen.be.

Is er een bepaalde stuver waarme je een probleem hebt? Dan stuur je ook best een mailtje naar de voorzitter van de studentenraad (studentenraad@uantwerpen.be).

Bureau

Het bureau is het dagelijks bestuur van de studentenraad. Aarzel zeker niet om een mail te sturen naar studentenraad@uantwerpen.be als je een probleem hebt dat de Studentenraad best aanpakt of andere Studentenraad gerelateerde vragen. Wie er in het bureau zit, kan je terugvinden op deze pagina.

Ombudspersoon

Bij de ombudspersoon kan je terecht als studenten conflicten hebben met de universiteit. 

Facultaire ombudspersoon

Bij de facultaire ombudspersoon kan je vaak met je studiegerelateerde conflicten terecht. Denk je bv. dat een professor zich niet aan de regels van het Onderwijs- en Examenreglement? Dan is dat de ombudspersoon die je kan contacteren.

Centrale ombudspersoon

Voor sommige problemen kan de facultaire ombudspersoon je doorverwijzen naar de centrale ombudspersoon. Als je facultaire ombudspersonen niet bereikbaar zijn kan je ook hier eens horen. 

Ombudspersoon voor stuvergeschillen

Heb je een probleem met een professor door je stuvermandaat? Als je bijvoorbeeld denkt dat een professor jou oneerlijk behandelt door je werk binnen de Studentenraad, kan je terecht bij  Katrien Dickele als ombudspersoon.

De contactgegevens van de ombudspersonen kan je terugvinden op deze pagina.