Geeft u 3D-protheses nog net dat duwtje?

De nieuwste evoluties in 3D-scanning, 3D-modellering en 3D-printing maken het mogelijk om gepersonaliseerde hulpmiddelen te ontwerpen voor mensen met een motorische beperking. Deze beperkingen kunnen 3D handmodellenaangeboren zijn of het gevolg van spierziekten of artrose.

Voor handen en voeten bijvoorbeeld zijn relatief eenvoudige oplossingen mogelijk op basis van 3D-technologie. Door voortdurend te testen en te verbeteren, telkens weer met de inbreng van de nieuwste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, maakt de onderzoeksgroep Productontwikkeling hulpmiddelen die de gebruiker maximaal efficiënt helpt. Dankzij 3D kan bovendien ook het prijskaartje voor de patiënt teruggebracht worden.

Steun dit project

Stap 1. Vul het handgiftformulier in waarbij je jouw voorkeursbestemming toevoegt, in dit geval  '3D Protheses'.

Het ingevulde formulier kan je per post bezorgen Universiteitsfonds Antwerpen - Middelheimlaan 1 M.A.223 - 2020 Antwerpen of digitaal via universiteitsfonds@uantwerpen.be, een scan of foto hiervan is zeker voldoende! Zo kan het Universiteitsfonds Antwerpen jouw gift correct toewijzen.

Stap 2. Betalen kan via overschrijving op bankrekeningnummer BE42 7310 4624 7854 op naam van de Universiteit Antwerpen. Voeg hier ook de vermelding 'fiscaal attest' + '3D Protheses' toe in je mededeling. Je kan je gift ook overmaken via onze online doneerknop.

Iedere gift vanaf 40 euro geeft recht op een belastingvermindering van 45%. Je ontvangt hiervoor een fiscaal attest van de Universiteit Antwerpen.