'Leerstoel Public Mental Health' focust op geestelijke gezondheidszorg

In een maatschappij met een optimale geestelijke gezondheidszorg worden psychische klachten op tijd onderkend. Vervolgens is er voor iedereen met psychische noden een goed aansluitend zorgaanbod. De 'Leerstoel Public Mental Health' streeft naar een optimale geestelijke gezondheidszorg in de provincie Antwerpen.

Het onderzoek van deze leerstoel brengt de psychische zorgnoden en het zorgaanbod in kaart. Vervolgens worden aanbevelingen geformuleerd om het zorgaanbod op de noden af te stemmen. Verder is er aandacht voor de lichamelijke zorg voor mensen met psychische klachten en het psychisch welzijn van zorgprofessionals. Tal van bedrijven en organisaties steunen de 'Leerstoel Public Mental Health'.

Steun dit project

Om de 'Leerstoel Public Mental Health' verder mogelijk te maken de komende jaren is er financiële hulp nodig.

Stap 1. Vul het handgiftformulier in waarbij je jouw voorkeursbestemming toevoegt, in dit geval  'Leerstoel Public Mental Health'.

Het ingevulde formulier kan je per post bezorgen Universiteitsfonds Antwerpen - Middelheimlaan 1 M.A.223 - 2020 Antwerpen of digitaal via universiteitsfonds@uantwerpen.be, een scan of foto hiervan is zeker voldoende! Zo kan het Universiteitsfonds Antwerpen jouw gift correct toewijzen.

Stap 2. Betalen kan via overschrijving op bankrekeningnummer BE42 7310 4624 7854 op naam van de Universiteit Antwerpen. Voeg hier ook de vermelding 'fiscaal attest' + 'Leerstoel Public Mental Health' toe in je mededeling.

Iedere gift vanaf 40 euro geeft recht op een belastingvermindering van 45%. Je ontvangt hiervoor een fiscaal attest van de Universiteit Antwerpen.

Meer weten over de 'Leerstoel Public Mental Health'? Neem dan een kijkje op de website.