Op de overzichtspagina vind je al heel wat projecten terug met telkens een specifieke focus op een relevant maatschappelijk doel. Toch zijn deze slechts een kleine greep uit een heel assortiment van projecten en onderzoeken die bij de Universiteit Antwerpen worden uitgevoerd.

Wil je graag een bijdrage leveren, maar heb je zelf geen specifiek project voor ogen? Geen probleem. Zo kan je ook steeds een bijdrage doen aan het Universiteitsfonds met een algemene bestemming. Wij bekijken dan welke bestemming deze gift kan krijgen. Deze gift wordt dan toegewezen aan een project dat hier niet gehighlight wordt, maar evengoed jouw steun zeker kan gebruiken. Denk maar aan Alzheimeronderzoek, de zoektocht naar alternatieve proefkonijnen, uittesten van veilige geneesmiddelen voor zwangere vrouwen, etc. 

Steun het Universiteitsfonds Antwerpen

Wil je graag jouw bijdrage leveren? Dat kan!

Belastingvermindering
Wist je trouwens dat je voor giften vanaf 40 euro recht hebt op een belastingvermindering van 45%? Wij leveren jou hiervoor een fiscaal attest aan. Een extra stimulans dus om ons Universiteitsfonds Antwerên maximaal te steunen.

Stap 1 - Betaling

Jouw gift overmaken kan op twee manieren:

  • Via overschrijving op bankrekeningnummer BE42 7310 4624 7854  op naam van de Universiteit Antwerpen. Voeg hier ook steeds de vermelding ‘fiscaal attest’ en jouw voorkeursbestemming, in dit geval: 'Universiteitsfonds', toe in de mededeling.
  • Via online betaling waarbij je meteen jouw voorkeursbestemming kan aanduiden.

Stap 2 - Handgiftformulier

Om jouw gift correct te kunnen toewijzen, raden we je aan om ons ook nog het handgiftformulier te bezorgen waarbij je nogmaals jouw voorkeur van bestemming opgeeft.

Bezorg het ingevulde formulier:  

           -  digitaal: via universiteitsfonds@uantwerpen.be  (een scan of foto is voldoende)

                 OF

          -  per post: Universiteitsfonds Antwerpen - Middelheimlaan 1 - 2020  Antwerpen