Online gift

Kies je project *  
Bedrag *    
Naam *  
Voornaam *  
E-mailadres *    
Straat *  
Nummer *  
Postcode *  
Gemeente *  
Geboortedatum *  

Om je online betaling verder af te ronden, klik onderaan dit formulier op 'Verzenden'. Je komt dan op een bevestigingsscherm. Bovenaan dit scherm staat een blauwe knop 'Klik hier om online te betalen'.

Let op: eens je op de betalingsknop hebt geklikt, moet de online betaling meteen voldaan worden. De link naar het betaalplatform wordt eenmalig aangeboden.
Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Universiteitsfonds Antwerpen. Klik hier.
*  Verplichte velden
Het Universiteitsfonds van de Universiteit Antwerpen – Middelheimlaan 1 A.223 – 2020 Antwerpen, verzamelt en verwerkt deze persoonsgegevens in het CRM-systeem voor de administratieve afhandeling van de giften en om u verder op de hoogte te kunnen houden van onze toekomstige acties en evenementen aangaande de door u gestelde schenking. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u dit steeds doorgeven via e-mail aan universiteitsfonds@uantwerpen.be Om de persoonsgegevens te beschermen, vragen we u om bij deze aanvraag tot wijziging of verwijdering ook een kopie of scan van uw paspoort mee te sturen. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.