Buddy activiteiten

29/11/2017 @ Cartoon's van 19:30 tot 22h - Buddy's at the movies

Vanavond gaan we op locatie naar cinema Cartoon's. De gezelligste filmzaal van Antwerpen! De film "Waiting for Giraffes" neemt je mee naar een zoo in Palestina, waar de thematiek van leven van mensen en dieren onder de oorlog vanuit een heel ander perspectief benaderd wordt. Na de film volgt een nabespreking met de regisseur himself!

Opgelet: de activiteit is gratis, maar reserveren is verplicht. Inschrijven kan via de site: www.uantwerpen.be/globalminds-movies

Voor zij die wensen spreken we om 19h af aan Zomaar een Dak en wandelen we samen naar Cinema cartoon's!
 

6/12/2017 @ Zomaar een dak van 19h tot 21h - Music spectacle met Sinterklaas

Nergens beter dan Zomaar een Dak dacht de Sint toen hij een locatie zocht om zijn verjaardag te vieren. Vanavond brengt hij samen met zijn twee zwarte pieten en muzikant van dienst een muzikaal spektakel met (inter-) nationale songs. 
Smeer eveneens je bilspieren in, want er zal gedanst worden. Kom met je Buddy naar dit event als je houdt van spektakel, entertainment en muziek!

Laat je even weten of je erbij bent? (mitte.scheldeman@uantwerpen.be)

19/12/2017 @ Secret Location from 7 to 12 P.M. - International Christmas dinner

Kerst is een periode van solidariteit en naastenliefde. We vieren kerst samen op locatie. Doe je schoonste kostuum of kleedje aan en kom mee klinken op  een gezellige kerst!

Laat je even weten of je erbij bent? (mitte.scheldeman@uantwerpen.be)