Masterclass voor Duurzame Ontwikkeling 2020

***Uitgesteld naar 23-25 oktober 2020 ***

De Masterclass brengt jongeren tussen 18 en 35 jaar een weekend lang samen voor ontmoeting & vorming over duurzame ontwikkeling. De centrale thema's van dit jaar zijn voedselproductie en klimaatpolarisatie. Deze thema's worden uitgediept met vier specifieke trajecten die parallel lopen. Dit laat ons toe om in kleine groepen te werken. De sessies zijn een mix van presentaties, workshops, debatten en/of bezoekjes. Ze gaan door in het Nederlands of in het Engels. Deelnemers kiezen één traject en blijven tijdens het weekend binnen dat traject.

De organisatie achter de masterclass hecht veel waarde aan diversiteit en inclusie. We streven naar een gemixte samenstelling van de deelnemers: student en niet-student, nationaal en internationaal, exacte en humane achtergrond, introvert en extravert, etc. We proberen in de mate van het mogelijke te voldoen aan de voorwaarden die inclusie garanderen, zoals de mogelijkheid tot een verlaagde inschrijvingsprijs, een aangepast menu, een gescheiden slaapkamer, voldoende keuze aan non-alcoholische dranken voor het barmoment 's avonds, etc. Bovenal proberen we een veilige en aangename omgeving te creëren die iedereen toelaat om zich ten volle te ontplooien. 

Je kan inschrijven zolang er plaatsen zijn. Op de inschrijvingspagina zie je hoeveel plaatsen er nog per traject zijn.

 Trajecten

Prijs 

  • 35 euro student
  • 50 euro niet-student
  • Vrijstelling van betaling omwille van een persoonlijke financiële situatie is mogelijk mits goedkeuring. Stuur je motivering naar janus.verrelst@uantwerpen.be

In de prijs zit alles inbegrepen: overnachting, voeding, sessies, etc. Het programma wordt grotendeels gefinancierd door de Belgische Ontwikkelingssamenwerking.

Inschrijven

Start vanaf maandag 10 februari 2020

Partners

 

Contact

Janus Verrelst Lange Sint-Annastraat 7
2000 Antwerpen
Tel. 03 265 56 54 GSM 0497 795 051
janus.verrelst@uantwerpen.be

Met de steun van