Low impact cooking track

Traject in het Engels

Ons eetpatroon heeft een grote impact op onze omgeving en het klimaat. Toch kan ieder van ons via kleine aanpassingen deze impact beïnvloeden.Plantaardig, zero waste en experimenteel. Dit zijn de kernwoorden waarrond we in het weekend gaan werken. Ons kooktraject geeft je verschillende tools, methodieken en recepten waar je ook thuis of op kot mee aan de slag kunt.

Het traject focust op experimenteren en proberen. Je gaat verschillende kruidencombinaties leren maken, tips en tricks om restjes te gebruiken in de keuken en misschien wel nieuwe plantaardige recepten.

Enthousiasme en openheid is belangrijker dan kennis. Aangezien er veel ruimte tot experimenteren is kunnen alle kookniveaus deelnemen. Onze workshopgevers stellen onze expertise open  voor jullie, aan jullie om zoveel mogelijk uit deze track te halen. 

Wowfood

Bij Wowfood geloven wij in een positieve, creatieve aanpak om onze wereld duurzamer te maken. Het doel van ons kook collectief is om voedselverspilling te verminderen op lokaal niveau. Wij doen dit door het publiek te informeren, bewust te maken en oplossingen aan te bieden om gewoontes te veranderen.