Inschrijven voor de ORD 2017

  1. Inschrijven als deelnemer van de ORD 2017 (28-29-30 juni 2017) via het inschrijvingsformulier. U kunt zich alleen inschrijven voor het hele congres, niet voor losse dagen. U heeft ook toegang tot het Kom over de brug! programma, maar u dient zich hiervoor wel aan te melden.
  2. Inschrijven als deelnemer pre-conferentie voor promovendi via het inschrijvingsformulier (28 juni 2017 van 10u tot 13u). Indien u zich inschrijft voor de pre-conferentie voor promovendi zal u later nog gevraagd worden een workshopkeuze op te geven via een keuzeformulier.
  3. Inschrijven als deelnemer van Kom over de brug! via het inschrijvingsformulier. (28 juni 2017). U heeft toegang tot de sessies waarin de impact van onderwijsonderzoek voor de praktijk centraal zal staan (voormiddag). In de namiddag staat de hele waaier van ORD sessies open voor de deelnemers aan Kom over de brug!. De dag wordt samen met de deelnemers van de ORD afgesloten met de keynote van prof. dr. Alan Daly. 

Kosten voor de ORD 2017

  1. Kosten voor deelname aan de pre-conferentie voor promovendi: € 15
  2. Kosten voor deelname aan het Kom over de brug! programma: Gratis
  3. Kosten voor deelname aan de ORD2017: 
  T/m 1 mei Vanaf 2 mei
VOR/VFO-lid € 320 € 370
Geen VOR/VFO-lid € 370 € 420
Promovendus & VOR/VFO-lid € 220 € 270
Promovendus & geen VOR/VFO-lid € 270 € 320
Masterstudent * € 50 € 50

De bedragen zijn inclusief lunch op donderdag en vrijdag. Voor het congresdiner en feest op donderdagavond moet u zich apart registreren. De kosten voor deelname aan het congresdiner en feest bedragen € 80 en zijn niet bij bovengenoemde kosten voor deelname aan de ORD inbegrepen. In de kosten voor het congresdiner en feest is alles inbegrepen (all in): aperitief, drie-gangen-diner en alle dranken (wijn, bier, frisdrank) tijdens diner en het feest (tot 1u ‘s nachts). U kan zich ook voor het feest afzonderlijk inschrijven (toegang vanaf 22u). In dat geval betaalt u € 20 en danst en drinkt u kosteloos tijdens het feest (tot 1u ‘s nachts).

* Voor masterstudenten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Masterstudenten die een paper of poster presenteren hebben voorrang. Daarom kunnen masterstudenten zich pas inschrijven als bekend is of hun voorstel is geaccepteerd. Bij aanmelding dient een kopie van de college/studentenkaart meegestuurd te worden.

Inschrijving ORD 2017

Voornaam * 
Naam * 
Instelling/organisatie* 
Functie * 
Straat * 
Nummer * 
Bus
Postcode * 
Plaats * 
Land * 
Telefoon * 
E-mailadres *   

Inschrijving Onderwijs Research Dagen

Schrijft in voor de Onderwijs Research Dagen als


(prijzen incl. lunch op vrijdag en donderdag)

behoeften diner (vegetarisch, allergieën,...):
(1) Voor masterstudenten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Masterstudenten die een paper of poster presenteren hebben voorrang. Daarom kunnen masterstudenten zich pas inschrijven als bekend is of hun voorstel is geaccepteerd. Bij aanmelding dient een kopie van de collegekaart meegestuurd te worden.  

Inschrijving Promovendi Pre-Conference (€ 15)

 
Inschrijving Kom over de Brug programma

Openingsreceptie


Jammer genoeg werden alle plaatsen voor de openingsreceptie in het Stadhuis reeds ingevuld. Uw gegevens worden op de wachtlijst gezet, zodra er een plaats vrijkomt wordt u op de hoogte gebracht.
Debetnota gewenst?
Een debetnota is vergelijkbaar met een factuur, maar er is geen BTW-plicht voor deze activiteit.


Totaalbedrag

Gelieve het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer BE46 735 0079976 36 met vermelding van SC160028 + de naam & voornaam van de deelnemer.

Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met ORD2017 e-mail: ord2017@uantwerpen.be

Voor internationale overschrijvingen geldt volgende IBAN- en BIC-code: IBAN BE46 735 0079976 36; BIC KREDBEBB

De gegevens die op deze strook worden verzameld, zijn voor intern gebruik. De wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en de verbetering ervan.
Een inschrijving is pas volledig na betaling van het verschuldigde bedrag.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving voor deelname aan de ORD2017, de Promovendi Pre-Conferentie of het ORD Kom over de brug programma kan alleen schriftelijk geannuleerd worden. Bij verhindering kan een collega van uw inschrijving gebruik maken. Schriftelijke annulering tot 14 dagen vóór aanvang van het congres is mogelijk zonder kosten; bij annulering binnen deze 14 dagen is de volledige deelnemersprijs verschuldigd.
*  Verplichte velden
ORD2017 (secretariaat.fsw@uantwerpen.be) verzamelt deze gegevens voor een congres. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.