Zeggen jouw personal branding, lichaamstaal en uitstraling hetzelfde als de woorden die je spreekt? Wil jij weten hoe anderen je zien? Deze infosessies leren je gewenste imago te vertalen naar lichaamstaal, attitude en outfit. Zo kom je daadkrachtig en authentiek over en verhoog je je succesratio.

14u - LIVE infosessie te volgen met Q & A op 23 februari

'LinkedIn' door Nathalie De Schepper (VOKA)

Hoe positioneer je jezelf als thought leader op LinkedIn? Wat zijn de verschillen tussen persoonlijke en bedrijfspagina’s? Wij geven jou inzichten in dit opkomende platform.

Infosessies van 21 tot 25 februari op elk moment te bekijken:
  • 'Dress to impress: de kleren maken de sollicitant.' door Ann Segers (Dress for More Happiness)

Wist je dat het maar 30 seconden duurt, vooraleer een interviewer zich een oordeel over je gevormd heeft? Zorg er dus zeker voor dat je er professioneel uitziet en je je bewust bent van je lichaamstaal. Ann Segers, uitstralingscoach bij Dress for More Happiness, loodst je in deze interactieve sessie door de belangrijkste do’s en don’ts voor een goede non-verbale communicatie tijdens het solliciteren: van aangepaste kleding tot lichaamstaal.


  • 'Pitch Perfect' door Eva Verspauwen

Een goede eerste indruk maken is van cruciaal belang, zowel op jobbeurzen, recepties, sollicitatiegesprekken, aan de koffiemachine… als in een lift. Het kan een grote impact hebben op je toekomstige carrière. Vandaar dat je je heel goed bewust moet zijn van de indruk die je maakt. Kortom: de kwaliteit van je pitch zorgt ervoor dat je wél of niet krijgt wat je wil. In deze sessie leer je hoe je een sterke elevator pitch kunt opmaken en gebruiken.


  • ​​'Succesvol netwerken' door Erik Arnout (Business Network International)

Erik Arnout licht basisvaardigheden toe, en onthult essentiële netwerktechnieken om je te helpen je onderneming te laten groeien.