Praktisch

kinderuniversiteit potloodDe Kinderuniversiteit is er voor kinderen en jongeren van 8 tot 14 jaar, en ook de ouders, grootouders of andere begeleiders zijn welkom om de activiteiten mee te volgen.
Voor sommige workshops geldt een specifieke leeftijdsindicatie.

Datum
Zondag 18 maart 2018, van 11 tot 17 uur

Locatie 
Stadscampus Universiteit Antwerpen
Onthaal: Agora-Gebouw
Hoek Vekestraat en Grote Kauwenberg 2, Antwerpen

De Kinderuniversiteit vindt plaats op Stadscampus, in Agora-Gebouw en in Gebouw K. Beide gebouwen liggen op 100 meter van elkaar.

Inschrijven
Online inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 24 februari 2018 om 10 uur. 

Inkom
Alle activiteiten zijn gratis.

Onthaal
Meld je op zondag 18 maart aan bij het onthaal in het Agora Gebouw op de hoek Vekestraat en Grote Kauwenberg 2, met je geprinte inschrijvingsformulier. Je kan er terecht vanaf 10.30 uur.
Er is geen vestiaire.

Honger en dorst

  • Je kan voor een broodje, groentetaart, pastagerecht, of andere gezonde hap terecht in het Agora Caffee, vlakbij de onthaalstand naast de Sporthal. Het Agora Caffee verkoopt trouwens het Universiteit Antwerpen-huisbier Cum Laude. Leuk om als geschenk aan te kopen.
     
  • In de Kleine Kauwenberg, vlak tegenover Gebouw K, kan je ook in BAR TAKEOFF terecht voor een hapje en drankje. BAR TAKEOFF biedt pasta’s, wraps, en andere gezonde versbereide gerechten.

Middagpauze
Onze professoren en wetenschappers nemen ook graag een korte middagpauze. Het is mogelijk dat sommige activiteiten dan even onbemand zijn.

gift shop kinderuniversiteitGift Shop 
Kinderen of ouders die een aandenken willen aan de Kinderuniversiteit, zijn welkom aan de Gift Shop in het Agora Gebouw. Daar kan je o.a. een teddybeertje van UAntwerpen, een drinkbeker van Dopper, een fluostift en een UAntwerpen-fietsbel aankopen. Betaling enkel met bancontact.

Bereikbaarheid, campusplan en FAQ

Contact

Valérie Gillis Tel. +32 3 265 47 22
kinderuniversiteit@uantwerpen.be