Hoe lossen we klimaatopwarming op?

Spectrumlezing door Ivan Janssens (biologie - ecologie - UAntwerpen)

2 december - 14.15 uur

Inschrijven tot 30 november - 10 uur

Spectrum biedt donderdagnamiddaglezingen door wetenschappers van de Universiteit Antwerpen en verwante instellingen, afgewisseld met alumni en sprekers uit verschillende sectoren. Spectrum maakt actuele wetenschap, onderzoek en cultuur toegankelijk voor alle geïnteresseerden, ongeacht de leeftijd. Voorkennis is niet vereist.

Opname van de lezing door Ivan Janssens (open de link in Google Chrome)

Nog een lezing door prof. Ivan Janssens - 3 december 13.45 uur

Hoe lossen we de klimaatproblematiek op?

Een vraag die velen onder jullie zich waarschijnlijk al gesteld hebben. Jammer genoeg moet je al bijna een expert zijn om deze vraag te kunnen beantwoorden. En zelfs voor klimaatexperten is een antwoord op deze vraag formuleren niet eenvoudig.

Toch zal prof. Ivan Janssens tijdens de klimaatweek een poging doen in een open les. Graag nodigen wij iedereen uit om deze leerrijke les bij te wonen.

Praktische info:

-        Wanneer: 3 december van 13:45u tot 15:45u

-        Waar: online via deze BB-link

-        Taal: Engels

Contact en info: Klimaatweek 2021 | Greenoffice | Universiteit Antwerpen (uantwerpen.be)
Deze open les is geen initiatief van Spectrum. Voor meer info kunt u enkel bij Greenoffice / Klimaatweek terecht via de link hierboven.