Studio STEM - 2018

Fijn dat u zich wil inschrijven voor ‘Studio STEM’! Het aantal plaatsen is beperkt, en daarom houden we bij de invulling rekening met de achtergrond van de leerlingen. ‘Studio STEM’ is vooral gericht naar leerlingen die geïnteresseerd zijn in een wetenschappelijke, wiskundige of technologische opleiding aan de universiteit. We geven daarom voorrang aan klassen uit een wetenschappelijke, technologische of sterk wiskundige richting. Alvast bedankt voor uw begrip!

Na verzending van dit formulier wordt u gecontacteerd voor de verdere planning en bevestiging. Voor verdere informatie ons contacteren via studiostem@uantwerpen.be.

School
Naam * 
Adres * 
Postcode * 
Gemeente * 
Contact leerkracht
Naam * 
Tel * 
E-mailadres (privé of school) *   
Voorkeursdatum
(U kan een tweede voorkeursdatum opgeven door na verzending van het formulier op de button ‘Selecteer nog een andere datum’ te klikken.) * 


Andere informatie/wensen:
*  Verplichte velden
Studio STEM, studiostem@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van de schoolbezoeken. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.

Studio STEM - 2018

Inschrijvingsformulier is nog niet beschikbaar.