Praktische informatie over de lezingen oktober-december 2022

Uur: 19.30 uur - 21.15 uur

Lokaal: Universiteit Antwerpen, Stadscampus, lokaal S.R.002 (Rodestraat 14 - 2000 Antwerpen)

Kostprijs: gratis

Voertaal lezingen: Nederlands

Opnames: in principe blijft van elke lezing een opname beschikbaar tot het einde van het academiejaar (op Blackboard voor de studenten, op deze site - pagina per lezing - voor de anderen)

Inschrijven:

  • Ben je student of doctoraatsstudent en volg je Studium Generale als onderdeel van je opleiding aan UAntwerpen? Schrijf je dan in via de gebruikelijke kanalen.
  • Volg je een (of meer) lezing(en) van Studium Generale uit interesse, dus niet als keuzevakSchrijf je dan tijdig in. Het kan tot de dag van de lezing - 10 uur. Ook zonder inschrijving ben je welkom, maar dan kunnen we je niet verwittigen als er iets wijzigt.

Organisatoren

De lezingencylus Studium Generale wordt georganiseerd door de Universiteit Antwerpen in samenwerking met een aantal sociaal-culturele verenigingen uit de regio Antwerpen. Zij zijn vertegenwoordigd in de stuurgroep, die per editie het thema en de onderwerpen bepaalt. De praktische organisatie van de cyclus wordt gecoördineerd door het departement Universiteit & Samenleving - Wetenschapscommunicatie, waarvan de medewerkers lid zijn van de Expertisecel Wetenschapscommunicatie van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen.

I.s.m.

Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen

Masereelfonds Universiteit Antwerpen

Humanistisch Verbond

Kekulé-cyclus

Vereniging Vlaamse Academici