Praktische informatie

Locatie

6 december:

online (live stream via Zoom). Schrijf je in en ontvang maandagmiddag 6 december de toegangsgegevens. Studenten die al ingeschreven zijn voor het vak Studium Generale hoeven zich niet opnieuw in te schrijven. Zij krijgen ook een bericht met de toegangsgegevens.

Ben je niet op tijd ingeschreven en wil je de lezing toch volgen? Stuur een e-mail naar studgen@uantwerpen.be.

Inschrijven

  • Ben je student of doctoraatsstudent en volg je Studium Generale als onderdeel van je opleiding aan UAntwerpen? Schrijf je dan in via de gebruikelijke kanalen.
  • Volg je een (of meer) lezing(en) van Studium Generale uit interesse, dus niet als keuzevak? Schrijf je dan tijdig in. Het kan tot de dag van de lezing - 10 uur.
  • Ook voor de online lezing van 6 december moet je je inschrijven. Je krijgt tijdig een e-mailbericht met de toegangsgegevens.
  • Om achteraf de opname van een lezing te bekijken, is inschrijven niet nodig.

Varia

Uur: 19.30 uur - 21.15 uur

Kostprijs: gratis

Voertaal lezingen: Nederlands

Opnames: in principe blijft van elke lezing een opname beschikbaar tot het einde van het academiejaar (op Blackboard voor de studenten, op deze site - pagina per lezing - voor de anderen).

Organisatoren

De lezingencylus Studium Generale wordt georganiseerd door de Universiteit Antwerpen in samenwerking met een aantal sociaal-culturele verenigingen uit de regio Antwerpen. Zij zijn vertegenwoordigd in de stuurgroep, die per editie het thema en de onderwerpen bepaalt. De praktische organisatie van de cyclus wordt gecoördineerd door het departement Universiteit & Samenleving - Wetenschapscommunicatie, waarvan de medewerkers lid zijn van de Expertisecel Wetenschapscommunicatie van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen.

I.s.m.

Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen

Masereelfonds Universiteit Antwerpen

Humanistisch Verbond

Kekulé-cyclus

Vereniging Vlaamse Academici