Deelname en voorwaarden

De inschrijvingen zijn afgesloten​

Talent Forum woensdag 28 februari 2018

Bedrijfsstand

Elke bedrijfsstand meet 3 m breed op 2 m diep (buitenafmeting!) – hoogte is 2,50 m.

Inbegrepen

• Naambord bedrijf
  • Verlichtingsspots
  • Stopcontact multibloc: maximum verbruik op de stand bedraagt 300 watt (enkel gebruiken voor laptop, tv-scherm of extra verlichting, niet voor een koffiezetapparaat)
  • Draadloos internet (code ontvang je bij het onthaal)
  • Opbergruimte: in de kleedkamers van de sporthal is er ruimte voor het opbergen van dozen, brochures en ander beursmateriaal. Deze ruimte is niet bewaakt, noch afgesloten.

Niet inbegrepen

• Standenmateriaal (zoals desk, tafels, stoelen of verdere aankleding): mogelijkheid om standenmateriaal zelf mee te brengen of te bestellen via het online bestelformulier standmateriaal.
  • Verlengkabels

• Zorg dat je stand bemand blijft van 13 tot 18 uur.
  • Beman je stand door medewerkers die op de hoogte zijn van het gedetailleerde jobaanbod en de gewenste profielen.
  • Toon het huidige aanbod van vacatures.

Veiligheid en aansprakelijkheid

• Iedere exposant dient zich te verzekeren tegen het risico van burgerlijke aansprakelijkheid.
  • Geen standenmateriaal ontplooien buiten de contouren van je standruimte of in de beursgangen. De organisatoren zullen verzoeken om het materiaal te verwijderen.
  • De Universiteit Antwerpen is niet verantwoordelijk voor gestolen of beschadigde goederen of beursmateriaal. Laat je materiaal niet onbewaakt achter.
    Indien de modulaire standen beschadigd zijn (bijvoorbeeld door tape voor het ophangen van affiches) zullen de kosten door onze standenbouwer op je bedrijf worden verhaald.

Deelnamekosten

• Bedrijfsstand op Talent Forum 2018:
    € 1000 + 21% btw

• Magazine Talent Forum
    Optie advertentie: € 250 + 21% btw
    Een advertentie (kleur en A4 formaat) in het Talent Forum-magazine dat elke bezoeker gratis ontvangt (oplage: 2000 exemplaren).
  • Promotie
    De naam van elk deelnemend bedrijf wordt gratis online vermeld, gerangschikt per functiegebied en in verschillende mediakanalen.

• Sponsoring studentenvereniging
    Bedrijven die studentenverenging UNIFAC of ASK Stuwer stuctureel sponseren kunnen dit aanvinken in de online inschrijvingsmodule.

• Annulatiekosten
    Annulatie voor 15 januari 2018: bedrijven betalen een administratieve kost van 100 euro + btw.
    Annulatie na 15 januari 2018: impliceert de volledig betaling van de deelnamekost.

De inschrijvingen zijn afgesloten

Opgelet:
De plaatsen zijn beperkt: vroege inschrijvers zijn zeker van hun plek.
Bij voldoende extra inschrijvingen openen we een tweede locatie.

Contact bedrijven

Inge Bervoets Stadscampus - Hof van Liere