Over Talent Forum

Talent Forum is de jaarlijkse job- en infobeurs voor masterstudenten, doctorandi en oud-studenten op de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen.

Even nog en je hebt je diploma op zak
Gewapend voor de toekomst, sta je dan voor een keuze van formaat: zet je je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Misschien wel als zelfstandig ondernemer? Of wordt het verder studeren? Of doctoreren? 

De naam zegt het zelf al: het Talent Forum biedt gedreven starters en alumni die al even aan de slag zijn alle tools, informatie en contacten, zodat ze hun talenten optimaal kunnen ontplooien en hun carrière kunnen vormgeven.

Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat je in het sollicitatieproces ook visueel het beste van jezelf geeft. Voortaan geen vakantiekiekje meer als je de sociale media inschakelt bij het solliciteren!

Waarom Talent Forum bezoeken? 

  • Meer dan 120 bedrijven op zoek naar interessante profielen
  • 30 infostanden
  • Talrijke infosessies 
  • Gratis cv screening
  • Bij onze Fotocorner kan je een gratis professionele portretfoto laten maken

Tijdens de infosessies komen vijf topics aan bod: solliciteren, personal branding en netwerking, ondernemen, werk en stage in het buitenland en doctoreren.

Dankzij een samenwerking met verschillende selectiebureaus kan je je cv laten screenen en aantrekkelijker maken. Zo belandt jouw brief bovenaan de stapel.

Aarzel niet om onze studentenbegeleiders aan te spreken als je een persoonlijk gesprek over je carrière na je studententijd wil.