Begeleiders gezocht!

Aan het begin van volgend academiejaar komt een nieuwe lichting studenten de eerste stappen zetten aan onze universiteit en dan kan een goede begeleiding door ouderejaars een wereld van verschil betekenen. Daarom willen we je van harte uitnodigen om (opnieuw) deel te nemen aan de Verkenningsdagen, als begeleider. Onze ervaring leert dat geëngageerde studenten ideaal zijn om nieuwe studenten over de eerste drempel heen te helpen.

We kunnen ons voorstellen dat dit een wat onzekere aangelegenheid is, zeker als je nog nooit hebt deelgenomen aan de residentiële Verkenningsdagen. We zullen je echter na inschrijving hiervoor nog regelmatig briefen zodat je helemaal op de hoogte bent van het concept en het programma. We  kunnen je garanderen dat het zeker een topervaring zal worden met allemaal studenten van de UAntwerpen in de zonovergoten sparrenbossen van de Hoge Rielen. In grote lijnen komt het erop neer dat de logistiek van de Verkenningsdagen door de UAntwerpen wordt gedragen en de ouderejaars zorgen voor het programma en natuurlijk het contact met onze nieuwe studenten.

Vul het formulier in om je kandidaat te stellen als begeleider. Spreek af met enkele vrienden of smijt je alleen in dit mooie avontuur. Enkel het formulier telt als kandidaatstelling, maar vergeet niet meteen ook het Verkenningsdagen FB-event te volgen om van alle updates op de hoogte te blijven. Voor ouderejaars vragen we een deelnameprijs van 30 euro voor het volledige programma (inclusief maaltijden, vervoer en overnachtingen).