Employer Branding - 22 november

Graag nodigen Alechia, de Vereniging voor Economie (VVE) en Rotary Club Oostrozebeke-Mandeldal u uit voor de zesde Alechia Goes West.

employer branding

Het is voor elke onderneming belangrijk om het beste talent aan te trekken én te behouden. Ook hier geldt: de eerste indruk telt. Alle reden dus om de beeldvorming van uw onderneming richting een sterk werkgeversmerk te sturen. Volgend enthousiast panel, onder leiding van Mattijs Baekelant, Regioverantwoordelijke UNIZO Zuid-West-Vlaanderen, maakt u graag wegwijs in de wereld van Employer Branding:

 

Nathalie Christiaens 

Nathalie is zaakvoerster en eigenaar van het rekruteringsbedrijf vind!. Met een 12 regionale kantoren in Oost- en West-Vlaanderen biedt vindt! een antwoord op de schaarste aan technisch talent.  www.vindeenjob.be

 

Gerd Bellemans

Inspirator en Organisatiecoach bij idpunt. id punt is een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien.    www.idpunt.be

 

Tommie Duyvejonck

HR-manager bij Callens. Confucius zei ooit: “Kies een job die je graag doet, en je hoeft geen dag in je leven te werken.” Deze Chinese levenswijsheid loopt als een rode draad door het HR-beleid van Callens.  www.callens.eu

 

Inleiding door Prof. Koen Vandenbempt, decaan Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie (FBE) van Universiteit Antwerpen. Het panelgesprek wordt afgesloten met een verzorgde receptie met een proefstand van Oostenrijkse wijnen (Austriawein).

 

22 NOVEMBER 2018 - 19.30

Callens, Industrielaan 21, 8790 Waregem

 

INSCHRIJVEN

Deelname: € 20  - Overschrijven kan op het rekeningnummer van Alechia Events BE27 8601 0291 6473 met vermelding van jouw naam en "Alechia Goes West 06".

Gratis voor alumni TEW/HI met een lidkaart 2018 van Alechia, Continéo, Ekonomika, VEHUB of Voseko en leden van Rotaract.

Wine Tasting Jong-Alechia

Het afstuderen ligt ondertussen enkele maanden tot enkele jaren achter u. Hoog tijd dus om elkaar nog eens terug te zien en bij te praten in een informele setting.

Om deze reden organiseert Jong-Alechia een echte "Wine Tasting" in de gezellige wijnbar BARAVIN, gelegen op de Minderbroedersrui te Antwerpen. Naast te kunnen genieten van enkele heerlijke wijnen, leer je ook nog iets bij. Van een Win-Win situatie gesproken. 

De avond zal uit 2 verschillende delen bestaan:

• Degusteren en leren genieten:

o Hoe kan je wijn proeven en beoordelen?
o Op welke temperatuur schenk je wijn?
o Rijping op hout?
o Wat zijn goede en slechte wijnjaren?


• Wijnproeverij

Gedurende de avond zullen er koekjes en toastjes voorzien worden en krijgt iedereen een waardebon ter waarde van €10 om nadien nog enkele wijntjes, frisdrank of water te drinken.

Inschrijven voor de tasting kan door in te loggen op www.alechia.be. En je voor het even te registreren.

Deelname kost 20 euro per persoon voor deelnemers met lidkaart van Alechia, 30 euro per persoon voor deelnemers zonder lidkaart. We herinneren je eraan dat een lidkaart gratis is als je afstudeerde in 2017 of 2018. Voor alumni die afstudeerden in de periode 2012-2016, kost de lidkaart 15 euro (12 euro bij domiciliëring). 

Overschrijven kan op het rekeningnummer BE27 8601 0291 6473 BIC SPAABE22 met vermelding van jouw naam en "Jong-Alechia Wine".

Opgelet er zijn slechts 35 plaatsen voor de tasting, voorbehouden voor afgestudeerden van de laatste 10 jaren, dus wees er snel bij! 

We verwelkomen jullie graag op 29 november in Baravin!