Employer Branding - 22 november

Graag nodigen Alechia, de Vereniging voor Economie (VVE) en Rotary Club Oostrozebeke-Mandeldal u uit voor de zesde Alechia Goes West.

employer branding

Het is voor elke onderneming belangrijk om het beste talent aan te trekken én te behouden. Ook hier geldt: de eerste indruk telt. Alle reden dus om de beeldvorming van uw onderneming richting een sterk werkgeversmerk te sturen. Volgend enthousiast panel, onder leiding van Mattijs Baekelant, Regioverantwoordelijke UNIZO Zuid-West-Vlaanderen, maakt u graag wegwijs in de wereld van Employer Branding:

 

Nathalie Christiaens 

Nathalie is zaakvoerster en eigenaar van het rekruteringsbedrijf vind!. Met een 12 regionale kantoren in Oost- en West-Vlaanderen biedt vindt! een antwoord op de schaarste aan technisch talent.  www.vindeenjob.be

 

Gerd Bellemans

Inspirator en Organisatiecoach bij idpunt. id punt is een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien.    www.idpunt.be

 

Tommie Duyvejonck

HR-manager bij Callens. Confucius zei ooit: “Kies een job die je graag doet, en je hoeft geen dag in je leven te werken.” Deze Chinese levenswijsheid loopt als een rode draad door het HR-beleid van Callens.  www.callens.eu

 

Inleiding door Prof. Koen Vandenbempt, decaan Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie (FBE) van Universiteit Antwerpen. Het panelgesprek wordt afgesloten met een verzorgde receptie met een proefstand van Oostenrijkse wijnen (Austriawein).

 

22 NOVEMBER 2018 - 19.30

Callens, Industrielaan 21, 8790 Waregem

 

INSCHRIJVEN

Deelname: € 20  - Overschrijven kan op het rekeningnummer van Alechia Events BE27 8601 0291 6473 met vermelding van jouw naam en "Alechia Goes West 06".

Gratis voor alumni TEW/HI met een lidkaart 2018 van Alechia, Continéo, Ekonomika, VEHUB of Voseko en leden van Rotaract.