Side header image
    Eredoctoraten
    Academische plechtigheid: ontmoet vier internationale topwetenschappers en dr. Denis Mukwege
    Infodag
    Leer onze universiteit kennen en vind de opleiding die bij je past
    jul
    IJkingstoets
    Meet je kennis en vaardigheden voor je start aan een wetenschappelijke, economische of ingenieursopleiding
    jul
    CityLAB VII: The Sustainable City - An Integrated Perspective
    Antwerp Summer University
    Voorbereidingscursus wiskunde
    Voor wie in september start aan de opleiding tot industrieel ingenieur
    Infomarkt
    Op de Infomarkt vind je infostanden van (bijna) alle opleidingen. Ben je overtuigd? Dan kan je twee straten verder meteen inschrijven.
    Infoavond voor werkstudenten
    Wil je werk en studie combineren? Ontdek de mogelijkheden tijdens infosessies. In het praatcafé delen werkstudenten hun ervaringen.
    Overbruggingsonderwijs
    Overbruggingslessen voor startende studenten aan de faculteiten Wetenschappen en Farmaceutische, Biomedische en Diergeneeskundige Wetenschappen
    Openlesdagen in de herfstvakantie
    Wil je eens een les aan de Universiteit Antwerpen uitproberen? Tijdens de herfstvakantie staan de poorten van onze campussen voor jou open.
    feb
    Openlesdagen in de krokusvakantie
    Wil je eens een les aan de Universiteit Antwerpen uitproberen? Tijdens de krokusvakantie staan de poorten van onze campussen voor jou open.

1  Meer activiteiten en agenda