Alumni-café 24 april 2018

Na 20 jaar biomedische wetenschappen is het duidelijk dat de opleiding niet georiënteerd is op één specifiek beroep. Afgestudeerden komen in verschillende sectoren terecht en nemen vele functies op. Omdat de bachelor student maar goed tijdens de studies de wereld van de levenswetenschappen ziet opengaan, stelt hij/zij zich de vraag waar deze studies naartoe leiden. Welke functie(s) zal zij/hij in de maatschappij kunnen uitoefenen? Moet men flexibel zijn of kan men dadelijk na afstuderen ‘De job voor het leven’ opnemen?

Om tegemoet te komen aan deze vragen en de keuze voor een master-richting te ondersteunen, brengt de alumnivereniging AMBIANT een aantal alumni in contact met de bachelorstudenten. Deze alumni zijn van zeer verschillende pluimage en zullen in een informeel gesprek tijdens het alumni-café de bachelorstudenten informeren over hun carrière. Er worden ook steeds andere alumni aangesproken om het aanbod afwisselend te houden.

Programma

18:00   Onthaal - Gebouw Q - Campus Drie Eiken

18:30   Alumnicafé in de hal van gebouw Q - Alumni stellen zich voor en gaan een informeel gesprek aan met bachelorstudenten

20:30   Einde

 

Inschrijven is verplicht en kan binnenkort tot 20 april via deze link.

Let op: de plaatsen zijn beperkt.

Volgende activiteiten


1 

Contact

AMBIANT Campus Drie Eiken, gebouw S
Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk
ambiant@uantwerpen.be