Alumnifiche

Het is belangrijk dat we een goed overzicht blijven behouden van de activiteiten van onze alumni. Daarom waarderen we dat alumni bij wijziging van hun activiteiten ons hiervan op de hoogte houden. De onderstaande alumnifiche is snel en eenvoudig in te vullen.

Vanaf heden worden alumni op regelmatige tijdsstippen opgeroepen om deze fiche in te vullen. Dit is één jaar na afstuderen en dan telkens om de drie jaar, dus 4, 7, 10, … jaar na afstuderen. Op die manier hebben we om de drie jaar alle alumni minstens één keer bevraagd. Het is voor ons belangrijk dat u telkens uw gegevens terug invult, ook wanneer er zich de laatste drie jaar geen wijzigingen hebben voorgedaan.

Aarzel niet om bij de ‘opmerkingen’ vragen te stellen of aanbevelingen te formuleren. Dit kan zowel over de studierichting als over de alumniwerking.

Alumnifiche invullen

Naam * 
Voornaam * 
Adres * 
Telefoon
Gsm
E-mailadres *   
E-mail (werk)  
Plaats tewerkstelling
Sector * 
Functie
Functiegroep * 
Doctoraatsdiploma & instelling
Lerarendiploma & instelling
Andere diploma's
Opmerkingen
*  Verplichte velden
Ambiant (ambiant@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens voor de alumnifiche. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.