Side header image

C'est la fête! Er zit Frans in Anvers

Voor wie?          Voor al wie de Franste taal een warm hart toedraagt

Wanneer?          Woensdag 20 maart 2019 (19.00 - 22.00 uur)

Locatie                Stadscampus UAntwerpen

Praktisch            De activiteit is gratis - registreren (verplicht) via de inschrijvingstool onderaan deze pagina

Wat mag je verwachten?

• Vertellingen, poëzie, theater en muziek in de taal van Molière, of course.
  • Waarom Frans studeren aan de Universiteit Antwerpen? Wat ben je ermee? Waar zit de meerwaarde?
    De vraag wordt even ludiek als overtuigend gesteld en beantwoord in een reeks creatieve bijdragen.
  • We sluiten af met een receptie. Trinquons à la santé des amoureux de la langue française!

Inschrijvingsformulier ‘C’est la fête! Er zit Frans in Anvers’

Naam school *
Klas *
Naam leraar *
Voornaam leraar*
Straat *
Nummer *
Postcode *
Gemeente *
E-mailadres *

neemt op 20 maart 2019 deel aan de activiteit ‘C’est la fête! Er zit Frans in Anvers’

Aantal deelnemers *
*  Verplichte velden
De Faculteit Letteren en Wijsbegeerte (evenementenLW@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens exclusief voor de organisatie van de activiteit ‘C’est la fête! Er zit Frans in Anvers’. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden tot na afloop van de activiteit. Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.